تدریس دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی در دانشگاه دولتى داغستان

۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۰۴۳ آموزش و پژوهش
بهنام صادقیان، دانشجوی مقطع دکترى ادبیات فارسى دانشگاه علامه طباطبائى به منظور تدریس کوتاه مدت در دانشگاه دولتی داغستان عازم روسیه شد.
تدریس دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی در دانشگاه دولتى داغستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بنا بر اعلام مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی، در پی درخواست دانشگاه دولتى داغستان نسبت به اعزام استاد ایرانى و با پیگیری‌های رایزنى فرهنگى سفارت جمهورى اسلامى ایران در مسکو و همکارى بنیاد سعدى، بهنام صادقیان، دانشجوی مقطع دکترى و پژوهشگر حوزه ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبائى به منظور تدریس به مدت 2 ماه در دانشگاه داغستان به روسیه اعزام شده و از تاریخ 7 فروردین آغاز به کار نمود. دانشگاه دولتى داغستان در شهر ماخاچ قلعه واقع بوده و به دلیل تشابهات فرهنگى از دیرباز علاقه زیادی به فرهنگ و ادبیات ایرانى در این منطقه وجود دارد.

آغاز کار صادقیان در دانشگاه دولتی داغستان تدریس در کلاس درس ادبیات فارسى بوده که وی در این خصوص اظهار داشت: "امروز اولین روز آموزش بود و با بچه ها و استادان آشنا شدم، روز بسیار خوبی بود، بچه ها بسیار فعال و مستعد هستند. فردا با بچه های سال سوم کلاسِ مطبوعات داریم و با آن ها آشنا خواهم شد.ف به طور کلی انگیزه زیادی دارند و بسیار مهربان و مهمان نواز هم هستند." خانم دکتر ماریا گن، رئیس مرکز زبان فارسى رایزنى فرهنگى جموهری اسلامی ایران در مسکو نیز در این خصوص اظهار داشت: " امیدواریم درس‌هاى این استاد ایرانى براى فارسى آموزان داغستانى مفید بوده و زبان و ادبیات فارسى و فرهنگ ایرانى بیش از گذشته میان دانشجویان مورد علاقه و توجه قرار گیرد" .