به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس انجام شد؛

آیین غبارروبی مقبره شهدا در دانشگاه علامه طباطبائی

۰۱ مهر ۱۴۰۴ | ۱۴:۵۷ کد : ۳۰۰۸۰ خبر روز
تعداد بازدید:۲۷۴
به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، آیین غبارروبی مقبره شهدا همراه با اجرای مارش نظامی در پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
آیین غبارروبی مقبره شهدا در دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، آیین غبارروبی مقبره شهدا همراه با اجرای مارش نظامی به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس، صبح امروز (سه‌شنبه، یکم مهرماه )1404، با حضور دکتر شجاع احمدوند، رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه،  هیئت رئیسه و جمعی از مدیران، استادان و یاوران علمی دانشگاه علامه طباطبائی در پردیس مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

دکتر احمدوند در این آیین با  گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس، گفت: این فداکاری‌ها می‌تواند موضوعی باشد که سال‌ها درباره آن گفت‌وگو کرد.

وی با بیان خاطراتی از دوران جنگ تحمیلی و حضور خود در جبهه، تاکید کرد: فداکاری‌ها و جانفشانی‌های رزمندگان در آن روزها بود که سبب آرامش و امنیت امروز ما شده است.

حجت‌الاسلام اکبری اقدم نیز تاکید کرد: نظام جمهوری اسلامی مدیون شهدا و ادامه‌دهنده راه آنان است، راهی که بر مبنای مکتب حضرت روح‌الله (ره) قرار دارد. 

وی گفت: نهضت عاشورایی، نهضت انتظار و مکتب شهدا و جوانانی که در صف مقدم، مقابل دشمن ایستاده‌اند، به ما می‌آموزند که باید همواره در عرصه علمی، در سنگرهای نظامی و مسئولیتی و در خدمت به مردم، دین و مکتب آماده بود. 

گفتنی است این آیین به همت ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس دانشگاه علامه طباطبائی و به پاسداشت فداکاری‌ها و جانفشانی‌های کسانی که برای دفاع از میهن اسلامی خود جان خود را فدای ارزش‌ها و آرمان‌ها کردند، برگزار شد.
 

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علامه طباطبائی هفته دفاع مقدس بزرگداشت هفته دفاع مقدس غبارروبی مقبره شهدا


نظر شما :