فراخوان مسابقه عکس نوروز 1396

۲۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۳۰۰۱ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی در نظر دارد مسابقۀ عکس با موضوع نوروز 1396 را برگزار نماید. براساس این فراخوان شرکت عموم دانشجویان و همکاران علمی و اداری دانشگاه در این مسابقه آزاد است.
فراخوان مسابقه عکس نوروز 1396

سفر و گردشگری، طبیعت و محیط زیست ایران، آئین‌ها و سنت‌های نوروزی، شهر من در نوروز، صنایع دستی ایران زمین، سفره های هفت سین و دید و بازدیدها از جمله موضوع های مورد نظر در این مسابقه است.

قوانین شرکت در مسابقه:

هر عکاس می‌تواند تعداد نامحدود عکس برای شرکت در مسابقه ارسال کند.

جشنواره با رویکرد عکاسی مستند برگزار می شود، هرگونه ویرایش که جنبه اسنادی عکس را از بین ببرد و نیز ویرایش های اغراق شده، منجر به حذف عکس خواهد شد (بدیهی است که تغییر کنتراست، سیاه و سفید کردن، اصلاح رنگ و کراپ عکس بلا مانع است).

عکس های ارسالی، نباید دارای امضا عکاس، پاسپارتو، قاب، واتر مارک و لوگو باشند.

تمامی حقوق مادی و معنوی اصل آثار ارسالی برای صاحب اثر محفوظ است.

روابط عمومی دانشگاه ارسال کننده عکس را صاحب اثر و تولید کننده تلقی می کند و هر گونه مسئولیت در این مورد بر عهده ارسال کننده می باشد.

شرکت در مسابقه تنها از طریق بارگزاری آثار در اپلیکیشن دانشگاه علامه طباطبائی که قابل دانلود در کافه بازار، اپ استور و گوگل پلی است، می باشد.

آخرین مهلت ارسال آثار تا 25 فروردین 96 است.

به نفرات برگزیده از طرف روابط عمومی دانشگاه جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

لینک دانلود اپلیکیشن