همایش نوآوری، تولید فناورانه، توسعه ملی

۱۶ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۹۱۰ خبر روز آموزش و پژوهش
دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی «همایش نوآوری، تولید فناورانه، توسعه ملی» را با حضور استادان و صاحبنظران حوزه اقتصادی 17 اسفند ماه برگزار می نماید.
همایش نوآوری، تولید فناورانه، توسعه ملی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این همایش با هدف بررسی عوامل موثر در ابعاد مختلف اقتصادی توسعه ملی و نیز بررسی رویکردها، قابلیت ها و نقش نوآوری و تولید فناورانه در دستیابی به توسعه ملی برگزار می شود.  قابلیت ها، پیچیدگی اقتصادی، سیاست گذاری نوآوری؛ بررسی راهکارهای ارتقای نوآوری در کشور؛ راهکارهای تقویت بخشی صنعت در ایران؛ بررسی راهکارهای تنوع بخشی به محصولات صادراتی از محورهای این همایش است. در این همایش یکروزه دکتر شاکری، دکتر الیاسی، دکتر مومنی، دکتر امیری، دکتر پاداش، دکتر یوسقی، دکتر شاهمرادی به ارائه سخنرانی می پردازند و در پایان پنل تخصصی با عنوان « بررسی راهکارهای ارتقای نوآوری در ایران» با حضور خانم دکتر میرعمادی و آقایان دکتر مهدوی، دکتر سروش، دکتر قاضی نوری، دکتر بحرنیان، دکتر رضوی، دکتر نریمانی، دکتر مومنی برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است این همایش 17 آذرماه از ساعت 13 الی 20 در محل سالن اجتماعات دانشکده اقتصاد برگزار می گردد.