آغاز اولین دوره بوتکمپ تخصصی هوش مصنوعی در آموزش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی و به نقل از پایگاه خبری تحلیلی «عطنا»، مراسم افتتاحیه نخستین بوتکمپ تخصصی هوش مصنوعی در آموزش به همت دفتر مهارتافزایی دانشگاه علامه طباطبائی، چهارشنبه سوم اردیبهشت در سالن همایشهای دانشکده روانشناسی و علومتربیتی و در میان استقبال پرشور دانشحویان برگزار شد.
معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه «بالندگی با آموزش هوشمند» شعار دهه سرآمدی آموزش است، گفت: «برنامههای امسال معاونت آموزشی مانند همین بوتکمپ، در راستای حرکت به سمت آموزش هوشمند طراحی شده است. این رویداد فرصتی استثنایی برای دانشجویان است تا با دنیای جذاب و پرکاربرد هوش مصنوعی آشنا شوند.«مرتضی طاهری هدف از برگزاری این بوت کمپ را توانمندسازی دانشجویان برای ورود به حوزه هوش مصنوعی و بهرهمندی از فرصتهای بیشماری دانست که این فناوری در اختیار میگذارد.
وی با اشاره به مفهوم بالندگی و آموزش هوشمند، افزود: «هوشمصنوعی دامنه انتخابها را گستردهتر میکند. هوش مصنوعی دیگر یک مفهوم دور از ذهن نیست، بلکه ابزاری قدرتمند است که در حال تحول بخشیدن به حوزههای مختلف، از جمله علوم انسانی است. هوش مصنوعی میتواند به ما در درک بهتر جهان و حل مسائل پیچیده کمک کند.»
دبیرعلمی دوره و معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی نیز ضمن خیرمقدم به دانشجویان و تبیین دوره هوش مصنوعی، گفت: «ظهور هوش مصنوعی سبب تحول در همه حوزهها شده است. در این میان «دیپ سیک»، هوشمصنوعی است که با هزینه کمتر توانست جایگاه متفاوتی در دنیا پیدا کند و در زمان کوتاهی تحولی بزرگ بیافریند. این هوش مصنوعی توانست تا مشکلات را در کمترین زمان ممکن حل کند.»
حمیدرضا مقامی با تاکید بر ضرورت برگزاری دورههای هوشمصنوعی در آموزش و شناسایی چالشهای آن در پژوهش، اضافه کرد: «نکته مهم در استفاده از هوشمصنوعی این است که بدانیم تا چه زمانی مجاز هستیم برای طراحی پژوهش از هوش مصنوعی استفاده کنیم.»
وحید رضائی تبار، مدیر مرکز آموزشهای تخصصی و مهارتافزایی دانشگاه علامه طاطبائی نیز به اهمیت برگزاری دورههای هوشمصنوعی اشاره کرد و گفت: «با تمرکز بیشتری در حوزه هوش مصنوعی کارگاه برگزار میکنیم و این دورهها را با قدرت ادامه میدهیم.»
مجید نیلی احمدآبادی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و مدرس کارگاه در این رویداد به انقلاب شناختی و پیامدهای آن اشاره کرد و گفت: «بسیاری از کسب و کارها، با هوش مصنوعی متحول میشود؛ بنابراین یادگیری هوش مصنوعی، مبنای هوشمندی ما است.»
گفتنی است این دوره آموزشی نخستین بوتکمپ تخصصی «هوش مصنوعی در آموزش» است که با هدف ارتقای مهارتهای بینرشتهای دانشجویان و با بهرهگیری از استادان برجسته، در کارگاههایی با مدت زمان ۱۸۰ دقیقه برگزار میشود. حضور در این بوتکمپ برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی رایگان است.
دانشجویان علاقهمند میتوانند جهت ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه otc.atu.ac.ir یا کانال مهارتافزایی دانشگاه به آدرس maharatatu@ مراجعه کنند.
نظر شما :