پوریا عسکری «مشاور رئیس و مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی» دانشگاه علامه‌طباطبائی شد

۲۱ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۸:۱۷ کد : ۲۸۳۱۰ خبر روز
تعداد بازدید:۷۱۲
با حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علامه‌طباطبائی، «مشاور رئیس و مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی» دانشگاه منصوب شد.
پوریا عسکری «مشاور رئیس و مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی» دانشگاه علامه‌طباطبائی شد

به گزارش روابط عمومی، با حکمی از سوی دکتر شجاع احمدوند، سرپرست دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر پوریا عسکری، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی به عنوان «مشاور رئیس و مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه» دانشگاه منصوب شد.
در بخشی از این حکم آمده است: «نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان "مشاور رئیس و مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه" منصوب می‌شوید.»
ارزیابی و تحلیل وضعیت موجود همکاری‌ها و فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه و برنامه‌ریزی برای تحقق اهداف مطلوب دانشگاه؛ نقش آفرینی به‎‌عنوان یکی از پیشران‌های کلیدی در هویت‌یابی جدید دانشگاه، همسو با تحولات علمی و نهادی در فضای بین الملل؛ توسعه دوره‌های آموزشی رسمی و غیررسمی بین‌المللی و همچنین پروژه‌های پژوهشی و فناورانه مشترک با دانشگاه‌های برتر جهان؛ توسعه برند دانشگاه و افزایش رؤیت‌پذیری جهانی دانشگاه؛ ایجاد شبکه فعال دانش‌آموختگان ایرانی و غیرایرانی دانشگاه، دارای فعالیت حرفه‌ای ارزشمند در فضای بین‌المللی و ارتقای کمی و کیفی جذب دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه و پردیس بین‌الملل، برخی از مأموریت‌های اصلی مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه است.
دکتر احمدوند در آیین تکریم و معارفه مشاور رئیس و مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبائی ضمن بیان اهمیت همکاری با دفتر همکاری‌های علمی بین‌الملی، گفت: این دفتر در طول 10 سال گذشته به بلوغ خوبی رسیده است. دانشگاه باید به شاخص‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، فناوری، دانشجویی و فرهنگی توجه کند تا بتواند در عرصه بین‌المللی موفق‌تر عمل کند.

وی افزود: به جای تمرکز بر چرایی مشکلات، باید به چگونگی بهبود وضعیت پرداخته شود و برای این منظور، بهتر است شوراها و هیئت‌های مشورتی در دانشگاه تشکیل شود. 
سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی ضمن تاکید بر اهمیت تولید مقالات بین‌المللی و تشویق استادان برای تبدیل سخنرانی‌ها به مقالات علمی، بیان کرد: کارهای اجرایی در حوزه بین‌الملل دشوار است و نیاز به همکاری و همفکری دارد تا دانشگاه بتواند در این حوزه به اهداف خود دست یابد.
دکتر موسی عبدالهی مدیر پیشین همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبائی نیز در بخشی از این آیین، با قدردانی از کارکنان دانشگاه برای همراهی با دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی، به ارائه گزارشی از عمکرد این دفتر در زمان قبول مسئولیت پرداخت.

وی در ادامه بر اهمیت ارتقای وضعیت بین‌المللی دانشگاه علامه طباطبائی تاکید کرد و گفت: برگزاری نشست‌ها و همایش‌های بین‌المللی، ایجاد فرصت مطالعاتی برای استادان، اعزام استادان به دوره‌های پسادکتری و ماموریت‌های علمی، تبادل استاد و دانشجو، شرکت استادان و دانشجویان در کارگاه‌ها و المپیادهای بین‌المللی، برخی از فعالیت‌های این دفتر در مسیر بین‌المللی‌سازی دانشگاه بود.
دکتر عسکری نیز در سخنانی ضمن قدردانی از حسن اعتماد سرپرست دانشگاه علامه طباطبائی، گفت: برای موفقیت در امور بین‌الملل، به همکاری و همیاری از سوی دانشکده‌ها و معاونت‌های دانشگاه نیاز است و سیستم ستادی دیگر کارآمد نیست. بنابراین پیشنهاد می‌کنم شورای همکاری‌های بین‌المللی به‌زودی تشکیل شود و نمایندگان دانشکده‌ها در آن حضور داشته باشند.
مشاور رئیس و مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه همچنین به چالش‌های ایزوله‌سازی کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاه باید در این شرایط به دنبال فرصت‌ها باشد و از محدودیت‌ها عبور کند. باید از تجربه‌های گذشته استفاده کرد و حتی در شرایط سخت اقتصادی و تحریمی به دنبال ایجاد ارتباطات بین‌المللی بود. 

وی با تاکید بر اهمیت تأمین منابع مالی برای پروژه‌های بین‌المللی و بهره‌برداری از فرصت‌های آنلاین، گفت: امیدوارم با همکاری خانواده دانشگاه علامه طباطبائی، بتوانیم قدم‌های مؤثری در راستای بهبود وضعیت بین‌المللی دانشگاه برداریم و از این شرایط به عنوان فرصتی برای پیشرفت استفاده کنیم.
دکتر احمدوند در پایان این آیین با اهدای لوح از تلاش‌ها و خدمات دکتر عبدالهی، تقدیر و حکم دکتر عسکری را ابلاغ کرد.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علامه طباطبائی مدیر همکاری های علمی بین المللی پوریا عسکری تکریم و معارفه


نظر شما :