جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه با عنوان «بهار ۴۶» در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد

۱۴ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۸:۳۷ کد : ۲۸۲۵۲ خبر روز
تعداد بازدید:۲۴۲
همزمان با سومین روز از دهه فجر ۱۴۰۳، جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه با عنوان «بهار ۴۶»، از سوی ستاد دهه فجر دانشگاه، در محل سالن همایش‌های دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه با عنوان «بهار ۴۶» در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، همزمان با سومین روز از دهه فجر 1403، جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و اعیاد شعبانیه با عنوان «بهار 46»، با حضور دکتر شجاع احمدوند سرپرست دانشگاه علامه‌طباطبائی، حجت‌الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی و اداری، دانشجویان و جمعی از هنرمندان کشوری، از سوی ستاد دهه فجر دانشگاه، در محل سالن همایش‌های دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
دکتر احمدوند در این آیین ضمن تبریک چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، روز جانباز و گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب گفت: انقلاب اسلامی نقطه عطفی در ایران معاصر، تاریخ خاورمیانه و حتی در تاریخ جهانی ایجاد کرد ه است. بنابراین این سالگردها، فرصتی است که یک بار دیگر آرمان‌های انقلاب اسلامی و دستآوردهای آن را مرور کنیم. همچنین برای اینکه چشم‌انداز انقلاب را روشن‌تر و شفاف‌تر پیش ببریم، درخصوص چالش‌هایی که با آن مواجه هستیم، بیندیشیم.
وی با اشاره به آرمان‌های انقلاب، افزود: انقلاب اسلامی آرمان‌های بزرگی داشته که برخی از آن‌ها تحقق یافته و بخشی‌ از آن‌ها همچنان در فرایند شدن و انجام است. آزادی، استقلال، گریز از ظلم، ارتقای سطح دانش و از بین بردن تفاوت‌های بین شهر و روستا از لحاظ اقتصادی، بخش قابل توجهی از این آرمان‌ها است.
سرپرست دانشگاه علامه‌طباطبائی با بیان خاطره‌ای از دوران انقلاب، ادامه داد: در کنار آرمان‌ها، انقلاب اسلامی دستاوردهای زیادی داشته است. به عنوان مثال، بعد از انقلاب اسلامی، علوم انسانی، تحول بسیار زیادی پیدا کرد. تعداد رشته‌ها، تعداد کتاب‌ها، تعداد نشریات و مقالات، تعداد استادها و دانشگاه‌هایی رشته‌های علوم انسانی را راه‌اندازی کرده و می‌کنند، بسیار زیاد است و رشد آن قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست. 
وی ادامه داد: در کنار همه این مسائل، علوم انسانی هنوز در مقام تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری کشور جایگاه پر رنگی ندارد. البته این مسئله به دلیل ضعف و ناتوانی علوم انسانی نیست بلکه به دلیل نگاهی است که نسبت به ظرفیت‌ها و توانایی این علوم وجود دارد. انتظار می‌رود که نظام تصمیم گیری کشور جایگاه علوم اسلامی انسانی را بیشتر از گذشته به رسمیت بشناسد و تلاش کند از علوم انسانی برای حل مشکلات جامعه بهره گیرد. با نگاهی به نظام‌های حکمرانی دنیا، متوجه می‌شویم، نظام‌هایی موفقند که علوم انسانی محور بودند؛ چون هر تحولی که در جامعه اتفاق می‌افتد اگر به مبانی انسانی و اجتماعی آن تحول نگریسته نشود، به موفقیت نخواهد رسید.
این استاد علوم سیاسی گفت: امروزه حتی مبانی مدیریت اداره یک کارخانه در حوزه علوم انسانی است. امیدوار هستیم در این مرحله از انقلاب اسلامی، هم ما اصحاب علوم انسانی تلاش کنیم ظرفیت‌های خود را به نظام حکمرانی نشان دهیم و هم نظام سیاست‌گذاری، ضرورت نیاز استفاده از نیروهای علوم انسانی را بیشتر حس کند.
وی با تاکید بر اینکه چشم‌انداز انقلاب ما در گرو همراهی، همدلی، وفاق و استفاده از همه ظرفیت‌های انسانی و علمی کشور است، افزود:  ما در اوایل انقلاب، هرجایی که وفاق و همدلی داشتیم، موفقیت‌های خوبی کسب کردیم. به طور مثال جهاد سازندگی و بخش زیادی از جاده‌سازی و زیرساخت‌هایی که به روستاها کشیده شد، محصول همان همدلی بود. دکتر احمدوند گفت: به طور قطع ما از چالش‌های امروز در کشور که مهم‌ترین آن چالش اقتصادی است، با همین وفاق و همدلی، گذر خواهیم کرد. به حکم اراده، همت و کوشش‌های مشفقانه اصحاب علمی کشور، آینده درخشان‌تری در انتظار انقلاب اسلامی خواهد بود.

غبار روبی مقبره شهدا، تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب، اجرای موسیقی انقلابی، شعرخوانی، سخنرانی و تقدیر از جانبازان، ایثارگران و فرزندان شهدا، بخش‌هایی از این آیین بود.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علامه طباطبائی دهه فجر بهار 46 ستاد دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی


نظر شما :