همایش «دیپلماسی علمی جمهوری اسلامی ایران در نظر و عمل» برگزار شد

۰۸ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۸۱۸ خبر روز آموزش و پژوهش
همایش «دیپلماسی علمی جمهوری اسلامی ایران در نظر و عمل» چهارم اسفندماه با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه‌های کشور در محل دانشکده‌ حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
همایش «دیپلماسی علمی جمهوری اسلامی ایران در نظر و عمل» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی به نقل از مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی، این همایش طی دو نشست تخصصی با عنوان های"دیپلماسی علمی در نظر" و " دیپلماسی علمی در عمل" برگزار شد. در نشست اول، استادان برجسته دانشگاه‌های کشور به ارائه مباحث خود در زمینه‌هایی چون "بین المللی شدن با بهره گیری از ظرفیتهای منطقه ای: راهبردی برای دیپلماسی علمی ایران"؛ " دیپلماسی و حقوق بین الملل با تاکید بر دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران"؛ " دیپلماسی علمی و آموزش مهندسی در ایران" و ... پرداختند. در نشست دوم نیز که به ریاست دکتر سید رسول موسوی، مشاور امور بین الملل سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی برگزار گردید، موضوع دیپلماسی علمی ایران در مقام اجراء با ارائه مقالاتی از استادان و دانشجویان روابط بین‌الملل و حقوق بین‌الملل از دانشگاه های گوناگون مورد بحث و بررسی قرار گرفت.