حضرت فاطمه (س)، نماد عصمت، صداقت، فداکاری و دلیری
حضرت فاطمه (س) در تاریخ بشریت نه تنها به عنوان مادر بزرگترین شخصیتهای تاریخ اسلام، بلکه به عنوان نماد عصمت، صداقت، فداکاری و دلیری شناخته میشود. ایشان الگوی بینظیری از ایمان و محبت بیدریغ به اهل بیت پیامبر (ص) بود. ولادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها، دختر بزرگوار پیامبر اسلام، در ۲۰ جمادیالثانی سال پنجم بعثت، در مکه مکرمه، یک اتفاق بزرگ و مبارک در تاریخ اسلام به شمار میرود و یادآور عظمت و فضیلتهای یک زن است. این روز مبارک نه تنها بهعنوان جشن ولادت ایشان، بلکه فرصتی برای گرامیداشت مقام زن، مادر و الگوهای انسانی و معنوی در جامعه اسلامی است.
بزرگداشت زن و مادر در ایران بهویژه در سالهای اخیر، اهمیت ویژهای پیدا کرده است. در ایران، روز مادر بهعنوان یک روز ملی برای قدردانی از مادران و جایگاه ویژه زنان در خانواده و جامعه شناخته میشود. این روز فرصتی است تا به نقش بیبدیل مادران در تربیت نسلهای آینده و اهمیت جایگاه زن در خانواده و اجتماع توجه بیشتری شود.
در فرهنگ ایرانی، زن همواره نقشی محوری در ایجاد تعادل و رشد خانواده داشته است. زن علاوه بر مادر بودن، بهعنوان همسر، معلم، مشاور و راهنمای خانواده و جامعه نقشآفرینی میکند. خانواده در ایران بهعنوان هسته اصلی جامعه شناخته میشود و زنان با انجام وظایف مادری و همسری، پایههای این ساختار اجتماعی را مستحکم میکنند.
روابط عمومی دانشگاه علامهطباطبائی میلاد حضرت زهرا (س)، بانوی دو عالم،روز مادر و روز زن را به تمامی دانشگاهیان فرهیخته به ویژه بانوان خانواده بزرگ دانشگاه علامهطباطبائی تبریک میگوید و امیدوار است همواره از نورانیّت و نگاه ویژه آن حضرت بهرهمند شویم.
نظر شما :