آگهی بکارگیری نیروی قراردادی دانشگاه علامه طباطبائی ویژه داوطلبان استان تهران

۰۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۷۸۲ خبر روز اداری سازمانی
دانشگاه علامه طباطبائی برای تأمین نیروی انسانی متعهد و کارآمد موردنیاز خود در چهارچوب آئین‌نامه استخدامی اعضای غیر هیئت‌ علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالی و براساس مجوز هیئت‌ امناء دانشگاه و سازمان اداری و استخدامی کشور، تعدادی از افراد واجد شرایط را از طریق آزمون و مصاحبه عمومی و تخصصی و گزینش به‌صورت قراردادی (با پیش‌شرط گذراندن سه ماه دوره آزمایشی) برای خدمت در تهران به‌ کار می گیرد.
آگهی بکارگیری نیروی قراردادی دانشگاه علامه طباطبائی ویژه داوطلبان استان تهران

لازم به ذکر است ثبت‌نام در این آزمون، منحصراً به‌صورت اینترنتی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.orgاز روز چهارشنبه مورخ 1395/12/04 آغاز و در روز سه شنبه مورخ 1395/12/10 پایان می‌پذیرد.

شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در آزمون

متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند.