دکتر سید علی اکبر افجه استاد نمونه کشوری انتخاب شد

۰۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۷۴۹ خبر روز
در بیست و پنجمین مراسم معرفی استادان نمونه کشوری، از دکتر سید علی اکبر افجه عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و حسابداری به عنوان استاد نمونه کشور سال 1395، تقدیر شد.
دکتر سید علی اکبر افجه استاد نمونه کشوری انتخاب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این مراسم که 30 بهمن ماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل سالن اجتماعات دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی برگزار شد از تلاش علمی 13 استاد به عنوان برگزیدگان و استادان نمونه کشوری در گروه‌های علوم انسانی، علوم پایه، علوم فنی و مهندسی با اهدای لوح یادبود تجلیل شد.

دکتر افجه استاد تمام دانشکده مدیریت و حسابداری و مدیر گروه آموزشی مدیریت  بازرگانی دانشگاه، علاوه بر مسئولیت های علمی و اجرایی متعدد تا کنون 11 عنوان کتاب ارائه 48 مقاله در نشریات داخلی و خارجی را در کارنامه علمی و پژوهشی خود ثبت کرده است. گفتنی است امسال از میان 71 عضو هیأت علمی که از سوی 30 دانشگاه‌ و مرکز پژوهشی به کمیسیون انتخاب اعضای هیأت علمی نمونه کشوری معرفی شده بودند، 13 نفر به عنوان برگزیدگان نهایی انتخاب و مورد تجلیل قرار گرفتند که دکتر افجه از دانشگاه علامه طباطبائی به این افتخار دست یافت.  روابط عمومی دانشگاه، کسب عنوان استاد نمونه کشور توسط دکتر افجه را به این استاد گرامی و دانشگاهیان دانشگاه علامه طباطبائی تبریک می‌گوید.