تفاهم نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و موسسه انتشارات بین المللی الهدی

۰۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۷۲۷ آموزش و پژوهش
تفاهم نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و موسسه فرهنگی، هنری و انتشارات بین المللی الهدی به امضای معاون پژوهشی دانشگاه و مدیر عامل این موسسه رسید.
تفاهم نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و موسسه انتشارات بین المللی الهدی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در چارچوب فعالیت های مشترک و هم افزایی دانشگاه علامه طباطبائی با سایر بخش های فرهنگی و دانشگاهی برای حضورموثرتر در نمایشگاه های بین المللی کتاب، تفاهم نامه ای همکاری مشترک با این موسسه به امضای دکتر هنری و محمد حسین احمدیان رسید. بر اساس این تفاهم نامه همکاری انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان عضو وابسته گروه انتشارات بین المللی الهدی ثبت شده و در زمینه حضور در نمایشگاهها ی تخصصی کتاب، ترجمه و چاپ کتابهای پر مخاطب و دانشگاهی، استفاده از طرح های حمایتی ترجمه معکوس، درخواست  خرید و فروش رایت کتاب های چاپ شده و خارجی با موسسه الهدی همکاری خواهد کرد.

لازم به ذکر است پیش از این نیز دانشگاه علامه طباطبائی همکاری های متعدی با موسسه ی فرهنگی ، هنری و انتشارات بین المللی الهدی درزمینه های مختلف علمی و پژوهشی و حضور در نمایشگاه های خارجی داشته است.