در آیین آغاز به کار و معرفی پارک علم و فناوری مطرح شد؛
حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری از دانشگاه علامهطباطبائی در حوزه نوآوری/ گزارش تصویری
به گزارش روابط عمومی، آیین آغاز به کار و معرفی ظرفیتهای زیست بوم نوآوری و فرصتهای سرمایهگذاری در پارک علم و فناوری دانشگاه علامهطباطبائی امروز (یکشنبه 27 آبان ماه 1403) با حضور دکتر شجاع احمدوند سرپرست دانشگاه، دکتر مهدی الیاسی معاون علمی و فناوری دفتر ریاست جمهوری، دکتر سید محمدحسین سجادی نیری رئیس انجمنهای صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر، دکتر محسن مطیعی، رئیس پارک علم و فناوری و جمعی از مدیران استارتاپهای فعال، در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامهطباطبائی برگزار شد.
دکتر احمدوند در این آیین عنوان کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی ظرفیت زیرساختی انسانی، علمی و شبکهای فراوانی دارد و میتواند با استفاده از خرد جمعی در حوزه مسئولیت اجتماعی دانشگاهها ایفای نقش کند. در این زمینه عواملی، چون سرمایه انسانی، اجتماعی و پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اثرگذار و حائز اهمیت هستند.
وی با تاکید بر جوان بودن زیست بوم کارآفرینی دانشگاه علامهطباطبائی، گفت: این دانشگاه در بخش خصوصی و دولتی سرمایه اجتماعی دارد و جزو برترین دانشگاههای علوم انسانی در ایران و خاورمیانه است. همچنین دانشگاه علامهطباطبائی به شکل تخصصی بر علوم انسانی تمرکز دارد و با داشتن زیرساختهای مناسب و یک زیست بوم فناوری، سه رکن اساسی پارک علم و فناوری را در خود دارد.
دکتر الیاسی نیز در این آیین گفت: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری میتواند از اقدامات دانشگاه علامهطباطبائی، در حوزه زیرساخت حمایت کند. در زیرساخت فنی نیز به دنبال این هستیم تا فناوری هوش مصنوعی را وارد کنیم و به کمک ظرفیت اعتبار مالیاتی در این زمینه کمکرسان باشیم. همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی آمادگی دارد به عنوان ضلع سوم هر تفاهمی که به امضای دانشگاه علامهطباطبائی میرسد، حضور داشته باشد و کمک کند.
رئیس انجمن صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیری کشور نیز گفت: باید بخش علوم اجتماعی و انسانی همواره از معاونت فناوری و علمی ریاست جمهوری مطالبهگر باشد.
دکتر نیری در توضیح انجمن صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیری کشور گفت: انجمن بیش از 150 عضو دارد و 9 هزار میلیارد تومان سرمایه ثبتی اعضای این صندوق است و این بخشی از منابعی بوده که در اکوسیستم جریان دارد و حدود 70 درصد منابع بخش خصوصی محسوب میشود که خدماتی نظیر صدور ضمانت نامه، تأمین مالی پروژهها و سرمایهگذاری خطرپذیر ارائه میکند و 52 صندوق پژوهش فناوری عضو انجمن هستند.
گفتنی است در این آیین از دستگاه تشخیص وجود واریانتهای ژنی مستعد به اختلال تمرکز و پیشبینی ابتلا به بیماریهایی با این علائم نظیر ADHD و Autism با استفاده از داده ثبت fNIRS محصول پارک علم و فناوری دانشگاه علامهطباطبائی رونمایی شد.
نظر شما :