همکاری علمی دانشگاه علامه طباطبائی و کمیسیون ملی یونسکو

۲۴ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۶۶۸ خبر روز آموزش و پژوهش
معاون پژوهشی دانشگاه در بازدید از دفتر کمیسیون ملی یونسکو در ایران با دکتر نصیری قیداری رئیس کمیسیون یونسکو در ایران دیدار و گفتگو کرد.
همکاری علمی دانشگاه علامه طباطبائی و کمیسیون ملی یونسکو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این دیدار که بنا بر اعلام آمادگی دانشگاه علامه طباطبائی برای همکاری علمی با کمیسیون ملی یونسکو ترتیب یافته بود، دکتر نصیری قیداری با اشاره به ظرفیت های علمی دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه علوم انسانی و اجتماعی در ایران، از انجام برنامه های مشترک فرهنگی و علمی با این دانشگاه استقبال نمود.

در این دیدار که مدیران امور پژوهشی و بین‌الملل دانشگاه و نیز رئیس مرکز انتشارات دانشگاه نیز حضور داشتند، طرفین به بررسی زمینه‌های گوناگون همکاری‌های علمی و فرهنگی در چارچوب اهداف و برنامه‌های دانشگاه و کمیسیون پرداختند. انتشار کتاب‌های مشترک، برگزاری کارگاه‌ها و همایش‌های مشترک و نیز برپایی کرسی‌های علمی از جمله برنامه‌های توافق شده در این دیدار بود.