چهارمین کارگاه‏ ارتقای مهارت‏های پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

۲۴ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۶۶۵ آموزش و پژوهش
چهارمین دوره از مجموعه کارگاه ‏های ارتقای مهارت‏های پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی با عنوان «کارگاه مدیریت و روش تحقیق پیشرفته» 9 لغایت 12 بهمن ماه جاری در محل پردیس بین الملل دانشگاه تهران در جزیره کیش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بنابر اعلام معاونت پژوهشی، این کارگاه آموزشی که در ادامه برگزاری سلسله کارگاه های معاونت پژوهشی دانشگاه برای افزایش مهارت های اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار گردید، معاونان پژوهشی و آموزشی دانشگاه، جمعی از مدیران و با شرکت 40 عضو هیئت علمی در 4 کارگاه آموزشی پیش بینی شده برگزار گردید. دکتر حبیب هنری معاون پژوهشی دانشگاه در مراسم افتتاحیه این کارگاه در سخنانی ضمن معرفی برنامه های تدارک دیده شده در طی این سه روز از همکاری رئیس، معاونان و مسئولین پردیس بین‏الملل دانشگاه تهران که در نهایت صمیمت موجبات برگزاری این دوره را فراهم نمودند، تقدیر کرد. معاون پژوهشی دانشگاه با تاکید بر سیاستگذاری دانشگاه به منظور برطرف نمودن مسائل پژوهشی افزود: در حال حاضر، دانشگاه از بعد کمیت فعالیت‏های پژوهشی از قبیل تعداد مقالات چاپ شده در نشریات بین المللی، در جایگاه خوبی قرار دارد و اعضای هیئت علمی با اجرای طرح های پژوهشی درون دانشگاهی و بخش ارتباط با صنعت، به منظور رفع مشکلات پژوهشی جامعه تلاش می‏نمایند. وی اضافه کرد: یکی از دغدغه ‏های ریاست و معاونت پژوهشی، ارتقاء رتبه دانشگاه در رتبه‏بندی بین‏المللی دانشگاه‏ ها و مؤسسات آموزش ‏عالی است.

دکتر هنری با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده در این خصوص بیان داشت: بر اساس مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه با هدف نیازسنجی پژوهشی اعضای هیئت علمی و انتخاب دوره‏های پژوهشی مورد نیاز و سیاستگذاری در جهت ارتقای مهارت‏های پژوهشی اعضای هیئت علمی، انتخاب مدرسین برجسته ملی و بین المللی، کمیته‏ای متشکل از معاون پژوهشی، معاون آموزشی، مدیر امور پژوهشی، نمایندگان منتخب دانشکده‏ های تابعه، مدیر دفتر تحصیلات تکمیلی، سرپرست مدیریت همکاری‏ های علمی بین‏ المللی، مدیر مرکز چاپ و انتشارات و یک نفر از کارشناسان معاونت پژوهشی دانشگاه، در سال گذشته تشکیل شد.  وی افزود: این کمیته در تلاش است تا از وجود استادان برجسته و نامدار در سطح ملی و بین‏ المللی استفاده نماید و کارگاه ‏های آینده را در خارج از کشور برگزار نماید. دکتر هنری در پایان سخنانش از زحمات بی وقفه کارشناسان معاونت پژوهشی که موجبات برگزاری این دوره کارگاه را فراهم آوردند؛ قدردانی نمود. مراسم اختتامیه این دوره 12 بهمن ماه جاری با سخنرانی دکتر نیسی مدیر امور پژوهشی دانشگاه برگزار شد. وی ضمن تقدیر از استقبال اعضای محترم هیئت علمی از کارگاه ‏های ارتقای توانمندی‏ های پژوهشی از همکاری مسئولان پردیس بین الملل دانشگاه تهران جهت برگزاری این دوره تشکر و بابت هرگونه کمبود در این زمینه عذرخواهی نمود.

در پایان این مراسم نیز دکتر حمیدرضا رحمانی زاده دهکردی عضو هیئت علمی دانشکده ارتباطات،  بیان ه‏ای منضم به امضای اعضای شرکت کننده در کارگاه به منظور تقدیر از زحمات معاون پژوهشی، مدیر امور پژوهشی و کارشناسان معاونت پژوهشی که موجبات برگزاری کارگاه را فراهم کردند؛ قرائت نمود. لازم به ذکر است عنوان های کارگاه های برگزار شده در طی این سه روز به این شرح می باشد:

شناخت ماهیت مسئله پژوهش با تدریس دکتر پیام حنفی زاده عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری؛

بایسته ‏های اخلاقی و حقوقی حاکم بر پایان نامه‏ ها با تدریس دکتر محمدهادی میرشمسی، عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی، کارگاه مقاله ‏نویسی انگلیسی با تدریس دکتر معصومه استاجی عضو هیئت علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی؛ کارگاه مهارت‏ های پروپوزال نویسی کمی، کیفی و آمیخته با تدریس دکتر علی دلاور، عضو هیئت علمی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی.