تجمع اعتراضی در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی و شهادت سیدحسن نصرالله در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد

۰۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۲۱ کد : ۲۶۶۲۱ خبر روز
تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی در محکومیت محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی و شهادت سیدحسن نصرالله پس از اقامه نماز ظهر و عصر در جوار مقبره شهدای این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در پی اقدام جنایتکارانه رژیم اشغالگر و کودک‌کش صهیونیستی در به شهادت رساندن سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، سردار عباس نیلفروشان، معاون عملیات سپاه و همرزمان محور مقاومت، تجمع اعتراضی دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی، امروز، 8 مهرماه 1403، با حضور هئیت رئیسه، مدیران، دانشجویان، استادان و کارکنان این دانشگاه، پس از اقامه نماز ظهر و عصر، در جوار مقبره مطهر شهدای گمنام دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
در این تجمع دکتر شجاع احمدوند، سرپرست دانشگاه علامه‌طباطبائی و دکتر غلامرضا خواجه‌سروی، عضو هئیت علمی این دانشگاه سخنرانی کردند.
بر اساس این گزارش، دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی با در دست داشتن پلاکارد و دست‌نوشته و سر دادن شعارهایی همچون «الله اکبر»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر انگلیس»، انزجار خود را از رژیم منحوس صهیونیستی ابراز کردند.
همچنین حاضران در این تجمع ضمن ابراز همدردی با مردم مظلوم فلسطین و لبنان، خواستار توقف جنایات رژیم صهیونیستی شدند.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علامه طباطبائی تجمع اعتراضی سیدحسن نصرالله