تجمع اعتراضی در محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی و شهادت سیدحسن نصرالله در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار می‌شود

۰۸ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۴ کد : ۲۶۶۱۲ خبر روز
تجمع دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی در اعتراض به جنایت‌های رژیم صهیونیستی و شهادت دبیرکل حزب‌الله لبنان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، تجمع ضد صهیونیستی استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه علامه‌طباطبائی در محکوم کردن جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در لبنان و شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان امروز یکشنبه، 8 مهر ماه 1403 بعد از نماز ظهر و عصر از مسجد امام علی (ع) تا مقبره شهدای پردیس مرکزی دانشگاه برگزار می‌شود.
از همه استادان، دانشجویان و کارکنان متدین و انقلابی دانشگاه علامه‌طباطبائی دعوت می‌شود با حضور یکپارچه در این تجمع بزرگ، خشم و انزجار خود را از این اقدامات رذیلانه اعلام کنند.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علامه طباطبائی تجمع اعتراضی سیدحسن نصرالله