اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان بدون آزمون مقطع دکتری سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳، سهمیه استعداد درخشان به شیوه استادمحور

۰۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۸:۴۰ کد : ۲۶۵۸۱ اطلاعیه ها
گروه استعدادهای درخشان دانشگاه علامه‌طباطبائی، اسامی پذیرفته‌شدگان بدون آزمون مقطع دکتری سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳، سهمیه استعداد درخشان به شیوه استادمحور را منتشر کرد.

دفتر گروه جذب و هدایت استعدادهای درخشان معاونت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی بر اساس آیین‌نامه «پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری»، پس از ارزیابی متقاضیان واجد شرایط، اسامی پذیرفته‌شدگان بدون آزمون مقطع دکتری سال تحصیلی 1404_1403، سهمیه استعداد درخشان به شیوه استادمحور در رشته‌های مشخص شده را اعلام کرد.
بر اساس اطلاع این دفتر، پذیرش نهایی قبول‌شدگان، پس از تأیید سازمان سنجش آموزش کشور و هیئت مرکزی گزینش دانشجو، رسمیت خواهد یافت، بنابراین نیاز به پیگیری دانشجو وجود ندارد.
پذیرفته شدگان لازم است بر اساس اطلاعیه ثبت نام دکتری بدون آزمون، سهمیه استعدادهای درخشان به نشانی https://atu.ac.ir/fa/news/26339 ، تا تاریخ 8 مهر ماه 1403، اقدام کنند.
اسامی سایر داوطلبان رشته‌های دوره دکتری که در جدول نیامده است، موفق به کسب حد نصاب لازم نبوده و پذیرفته نشده‌اند.

اطلاعیه پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری
اسامی پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری بدون آزمون استاد محور

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علامه طباطبائی استعداد درخشان دکتری بدون آزمون دکتری استادمحور