مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

دانشگاه علامه‌طباطبائی می‌تواند برای حل مشکلات اجتماعی و اقتصادی کشور برنامه ارائه کند

۰۴ مهر ۱۴۰۳ | ۱۸:۰۹ کد : ۲۶۵۸۰ خبر روز
تعداد بازدید:۵۵۲
مشاور وزیر علوم و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم در آیین تکریم رئیس پیشین و معارفه سرپرست جدید دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: این دانشگاه می‌تواند برای حل مشکلات اجتماعی و اقتصادی کشور و تحقق شعار وفاق در جامعه، برنامه ارائه کند.
دانشگاه علامه‌طباطبائی می‌تواند برای حل مشکلات اجتماعی و اقتصادی کشور برنامه ارائه کند

به گزارش روابط عمومی، سید احمدرضا خضری، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی و روابط عمومی وزارت علوم در آیین تکریم عبدالله معتمدی، رئیس پیشین و شجاع احمدوند، سرپرست جدید دانشگاه علامه‌طباطبائی ضمن تبریک میلاد پیامبر اکرم(ص) و هفته دفاع مقدس با بیان اینکه دانشگاه علامه‌ طباطبائی دانشگاهی ویژه است، گفت: ما دانشگاه‌های زیادی از نوع دانشگاه‌های عمومی در کشور با مأموریت‌های چندگانه داریم اما دانشگاه علامه‌طباطبائی دانشگاهی ویژه با مأموریت‌ها، کارکردها و اثربخشی‌های ویژه است. این دانشگاه ویژه علوم انسانی است؛ همان علومی که در همه جای دنیا پایه اصلی راهبری کشورها است.

وی ادامه داد: دانشگاه علامه‌طباطبائی به سبب تربیت دانشجویان برجسته و شایسته‌ و نیز استادان بنام و برجسته‌ای که در حکمرانی کشور نقش‌آفرینی افتخارآمیز کردند، پیشینه درخشانی دارد. بزرگانی که در بستر حاکمیت چه به عنوان وزیر چه به عنوان مدیران ارشد، چه به عنوان نمایندگان مجلس و چه به عنوان دست‌اندرکاران وزارتخانه‌های مختلف به‌ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایفای نقش کردند که در پیشینه افنتخارات این دانشگاه ثبت و ضبط است و همین افتخارات است که این دانشگاه را در شمار دانشگاه‌های برتر کشور قرار داده است.

مشاور وزیر علوم گفت: دانشگاه علامه‌طباطبائی دانشگاهی مأموریت‌محور است و با این مأموریت‌محوری در طول تاریخ گذشته خود افتخاراتی به دست آورده است. این دانشگاه در تربیت مدیران در سطوح ملی و تربیت سیاست‌مداران و سیاست‌ورزان در کشور، تبیین جایگاه مردم و برقراری ارتباط درست میان دانشگاه و جامعه، ارتقای جایگاه علوم انسانی و ارائه فهم درستی از این موضوع و نیز در ترویج گفتمان مسئولیت اجتماعی و ترویج گفتمان هویت ملی، نقش داشته و انتظار می‌رود در آینده این نقش‌ها را مطلوب‌تر از گذشته ایفا کند.

خضری با اشاره به ظرفیت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی، گفت: از این دانشگاه توقع می‌رود در این زمان که جامعه به راستی از دانشگاه انتظار دارد چند موضوع مهم و مشکل ملی را گزینش کند و به حاکمیت راهکار عملیاتی حل آن را پیشنهاد دهد.

مشاور وزیر علوم اظهار داشت: در شرایط امروز جامعه، در حوزه مدیریت، اقتصاد، حقوق عمومی، ادبیات فارسی، روان‌شناسی، علوم تربیتی و دیگر مسائل علوم انسانی دچار مشکل است. جامعه ما در زمینه‌های مالی، اقتصادی، اجتماعی، مسکن و هویت با مشکل روبه‌رو شده است؛ امیدوارم سرپرست دانشگاه علامه به عنوان هدایتگر ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی بتواند به کمک حاکمیت بیاید و حل چند مشکل را به طور مشخص بر عهده بگیرد.

دانشگاه علامه‌طباطبائی برنامه وفاق ملی را به دولت ارائه کند
وی به شعار دولت چهاردهم اشاره کرد و افزود: شعار مهم دولت چهاردهم «گفتمان وفاق ملی» است. وفاق ملی که در این روزگار برای رسیدن به هویت ملی بیش از هر زمانی به آن نیازمندیم. کشور ما در کانونی از خطرات درونی و بیرونی قرار گرفته و گفتمان وفاق کمک می‌کند  سهم  و حقوق تمام هم‌وطنان و تمام کسانی که در این کشور زندگی ‌می‌کنند را رعایت کنیم و برای آن‌ها اعتبار قائل شویم و این موضوعی است که دانشگاه علامه‌طباطبائی می‌تواند به خوبی طرح و برنامه آن را بنویسد و ارائه کند.

مدیرکل حوزه وزارتی تأکید کرد: باید از ظرفیت‌های کشور درست استفاده کنیم. از ظرفیت استادان، دانشجویان، اقوام و بانوان درست استفاده کنیم. جای نوشتن برنامه برای این ظرفیت‌ها، همین دانشگاه و ارائه به حاکمیت کشور است تا خود را نامدار کند و بر افتخارات گذشته خودش بیفزاید.

وی در ادامه تاکید کرد: باید حرکتی نو آغاز کرد، باید به سمتی نو حرکت کرد. جامعه از ما درخواست ایده‌ها و طرح‌های نو دارد. جامعه از ما توقع دارد که برای اشتغال جوان‌های تحصیلکرده طرح ارائه دهیم. ما باید طرح ارائه دهیم و این طرح‌ها راه کشور را برای این که بهتر به این سمت حرکت کنیم، باز می‌کند. ما باید دست به دست هم دهیم، قدر و منزلت و جایگاه استادان دانشگاه را بدانیم. باید قدر دانشجویان را به عنوان سرمایه‌های ارزشمند و آینده‌سازان کشور بدانیم زیرا تک به تک آنها در آینده کشور ما تاثیر‌گذارند.

خضری افزود: ما قدر کارکنان که سرمایه‌هایی دانشگاه هستند و کار و زحمت اصلی بر دوش آن‌ها است را می‌دانیم؛ آن‌ها هستند که ریل را برای ما آماده می‌کنند تا ما حرکت کنیم. پس این سه عنصر اصلی استادان، دانشجویان و کارکنان را قدر بشناسیم و بر صدر بنشانیم و با آن‌ها حرکت کنیم تا بتوانیم آینده کشور را درست‌تر بسازیم.

وی در ادامه با توجه به راهبرد وزارت علوم، گفت: برای ارزش‌گذاری به این جایگاه در دولت وفاق ملی از دکتر احمدوند درخواست می‌کنم اگر استادانی به دلیل مسائل مختلف، یا اظهار نظر، به صورت سلیقه‌ای یا به هر شکل دیگری قطع ارتباط شده، زمینه را برای بازگشت آنان به دانشگاه با رعایت چارچوب قوانین و مقررات فراهم کنیم و با این کار اعتماد بیشتری را به جامعه برگردانیم.

سخنگوی وزارت علوم تأکید کرد: باید فضا را در دانشگاه باز کنیم تا افراد حرف‌های خود را بیان کنند. دانشگاه بهترین جا و مناسب‌ترین مکان برای گفت‌وگوی درست و اخلاقی است.

این استاد دانشگاه تهران گفت: اگر دانشجویی با مشکلی مانند تعلیق روبه‌رو شده، اگر این تعلیق موجب شده که دانشجو سنواتی شده و سنوات موجب شده که با مشکل ادامه تحصیل روبرو شود، بررسی شود و دانشجویان نیز با حفظ موازین و مقررات مربوطه به کلاس ها بازگردانده شوند.

وی در پایان ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های رئیس سابق دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: بر خود وظیفه می‌دانم از دکتر معتمدی به خاطر اخلاق‌مداری و زحماتی که برای سربلندی دانشگاه علامه‌طباطبائی کشیدند، تشکر کنم و از همه مدیران، کارکنان، استادان و دانشجویان عزیز می‌خواهم با همدلی و مساعدت آقای دکتر احمدوند را در مدیریت هرچه مطلوب‌تر دانشگاه یاری کنند.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علامه طباطبائی احمدرضا خضری مشاور وزیر علوم تکریم و معارفه تکریم و معارفه رئیس دانشگاه


نظر شما :