ثبت نام دانشجویان نوورود مقطع دکتری سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

۱۰ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۷ کد : ۲۶۳۲۹ اطلاعیه ها
معاونت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی، نحوه ثبت نام از پذیرفته‌شدگان مقعطع دکتری دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه) و پردیس خودگردان سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را اعلام کرد.
ثبت نام دانشجویان نوورود مقطع دکتری سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳

معاونت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای نحوه ثبت نام از پذیرفته شدگان مقعطع دکتری دوره‌های روزانه، نوبت دوم (شبانه) و پردیس خودگردان، سال تحصیلی 1404-1403 را به همراه اطلاعات تکمیلی در خصوص فرایندهای لازم برای ثبت نام را اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است: «ضمن عرض تبریک، خیرمقدم و آرزوی موفقیت برای همه پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری سال تحصیلی 1403-1404 به اطلاع می‌رساند، ثبت نام در دو مرحله الکترونیکی و تشکیل پرونده انجام می‌شود. بنابراین، ضروری است پذیرفته‌شدگان قبل از هرگونه اقدام، موارد مندرج در شیوه‌نامه را به دقت مطالعه و بر اساس زمان‌بندی اعلام شده اقدام کنند».
مرحله ثبت نام الکترونیکی در بازه زمانی روز شنبه 10 شهریورماه 1403 تا ساعت 24 روز جمعه 16 شهریورماه 1403 تعیین شده است. از این رو همه پذیرفته‌شدگان باید با ورود به سامانه آموزشی گلستان به نشانی ems.atu.ac.ir، نسبت به ثبت نام در این بازه زمانی اقدام کنند.

اطلاعیه ثبت‌نام
بروشور اهم نکات آیین‌نامه دکتری
برگه تقاضانامه برای بهره‌مندی از مزایای آموزش رایگان
فرم مرام‌نامه انضباطی