به کوشش دانشگاه علامه‌طباطبائی؛

سومین پیش‌نشست هفتمین همایش بین‌المللی اربعین در کربلای معلی برگزار شد

۳۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۸ کد : ۲۶۲۸۹ خبر روز
سومین پیش‌نشست هفتمین همایش بین‌المللی اربعین با مشارکت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه کربلا، در کربلای معلی برگزار شد.
سومین پیش‌نشست هفتمین همایش بین‌المللی اربعین در کربلای معلی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، سومین پیش نشست هفتمین همایش بین‌المللی اربعین با شعار «اربعین؛ نقشه راه جهانی شدن فرهنگ حسینی» به کوشش دانشگاه علامه‌طباطبائی با هماهنگی رایزنی فرهنگی ایران در عراق و ستاد اربعین در محل سالن همایش‌های هتل یعسوب الدین کربلای معلی برگزار شد.
این نشست با مشارکت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی و سندیکای دانشگاهیان کربلا به ویژه دانشکده علوم اسلامی دانشگاه کربلاو با حضور دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر باسم خلیل نایل السعیدی، رئیس دانشگاه کربلا، جمعی از اعضای هیئت علمی دو دانشگاه و سخنرانانی از کشورهای مختلف برگزار شد.
بر اساس این گزارش، سخنرانان نشست از منظرهای تخصصی مختلف همچون روان‌شناسی، دانش ارتباطات، علوم سیاسی، اجتماعی، ادبی و هنری به بررسی ابعاد متعدد اربعین حسینی پرداختند. مشروح سخنرانی‌ها و مقاله‌های ارائه شده، در قالب مجموعه مقالات به چاپ خواهد رسید.
دکتر معتمدی، دکتر حسن ملکی، دبیر علمی همایش، دکتر محمد الطایی، رئیس گروه علوم اسلامی دانشگاه کربلا، دکتر منیر عبدالعالی الدعمی، رئیس سندیکای دانشگاهیان کربلا، دکتر عمار حسن موسی، پژوهشگر علوم اسلامی از کشور نیجریه، دکتر زینب ضیا، استاد و پژوهشگر اسلامی، دکتر اردشیر انتظاری، رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر محمد عاجل عطیه، استاد دانشگاه کربلا، دکتر کیومرث فرحبخش، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر زین الدین، استاد دانشگاه کربلا، دکتر سیدرضا نقیب السادات، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی و دکتر سرمد عادل حربی، استاد دانشگاه کربلا، 12 سخنران این پیش نشست بودند.
گفتنی است هفتمین همایش بین‌المللی اربعین با شعار «اربعین؛ نقشه راه جهانی شدن فرهنگ حسینی» به همت دانشگاه علامه‌طباطبائی و با همکاری کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی، 8 مهرماه سال جاری برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی ششمین همایش اربعین دانشگاه کربلا کربلای معلی اربعین حسینی