به کوشش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه منتشر شد؛

ویژه‌نامه شهید خدمت و اصحاب علوم انسانی

۲۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۸:۵۵ کد : ۲۶۲۸۳ خبر روز
ویژه‌نامه شهید خدمت و اصحاب علوم انسانی به کوشش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد.
ویژه‌نامه شهید خدمت و اصحاب علوم انسانی

به گزارش روابط عمومی، ویژه‌نامه شهید خدمت و اصحاب علوم انسانی به کوشش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی با همکاری اعضای هیئت علمی دانشگاه در 114 صفحه منتشر شد.
این ویژه‌نامه با هدف تبیین ویژگی‌های حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی در ساحت‌های مختلف سیاست، مدیریت، سبک زندگی، حکمرانی اسلامی، تحول‌گرایی، فسادستیزی، عدالت‌گرایی، دیپلماسی مقاومت، هویت‌سازی، عشق به مردم و سرمایه اجتماعی، از سوی زهره قربانی مادوانی، مدیر اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی گردآوری شده است.
ویژه‌نامه شهید خدمت و اصحاب علوم انسانی حاصل نوشته‌های جمعی از استادان دانشگاه علامه‌طباطبائی در قالب چکیده تفضیلی و یا مقاله کامل درباره شهدای پرواز اردیبهشت است که به ارواح طیبه شهدا، به ویژه شهید جمهور، خادم‌الرضا تقدیم شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی ویژه نامه شهید خدمت اصحاب علوم انسانی