اعلام آمادگی دانشگاه علامه‌طباطبائی برای پذیرش بدون کنکور مدال‌آوران المپیک ۲۰۲۴

۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۲۱:۱۰ کد : ۲۶۲۷۷ خبر روز
دانشگاه علامه‌طباطبائی مدال‌آوران المپیک ۲۰۲۴ را بدون کنکور پذیرش می‌کند.

روابط‌عمومی دانشگاه علامه‌طباطبائی ضمن تبریک به مدال‌آوران مسابقات المپیک 2024، از پذیرش بدون کنکور مدال‌آوران پر افتخار المپیک 2024 در جهت رسالت دانشگاه و نیز بر اساس مقررات آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد.
پذیرش مدال‌آوران ورزشی که پیش از این نیز در دانشگاه علامه‌طباطبائی در سطوح دانشجویی و استادی سابقه داشته است، با هدف نخبه‌پروری در حوزه‌های مختلف و در جهت حمایت از قهرمانان ورزشی در رویدادهای مهم و ارتقاء جایگاه ورزش در سطح جوانان انجام می‌شود.
بی‌شک، ایجاد زمینه تحصیل برای تلاش‌گران و مدال‌آوران ورزشی، موجب افزایش انگیزه و شوق ایشان برای ادامه مسیر بوده و حضور این قهرمانان مدال‌آور در دانشگاه‌ موجب بالا رفتن انگیزه دیگر دانشجویان برای انجام فعالیت‌های ورزشی خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی المپیک 2024 مدال آوران المپیک پذیرش بدون کنکور