تبریک رئیس شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی به رئیس دانشگاه‌علامه‌طباطبائی

۰۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۱۶ کد : ۲۶۲۶۵ خبر روز
رئیس شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی در نامه‌ای، اعطای نشان سرو به رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را تبریک گفت.
تبریک رئیس شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی به رئیس دانشگاه‌علامه‌طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، دکتر سعیدرضا عاملی، رئیس شورای تخصصی تحول و ارتقاء علوم انسانی در نامه‌ای، اعطای نشان سرو به دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را تبریک گفت.
در بخشی این نامه آمده است:
«اعطای "نشان سرو" به جنابعالی در اجلاس رؤسای دانشگاه‌ها، موسسات پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری، مورخ یکم مرداد ماه 1403، از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
بی شک این موفقیت حاکی از مدیریت شایسته جنابعالی در طول مسئولیت در منصب ریاست دانشگاه علامه‌طباطبائی و مرهون تلاش‌های مجدانه و خالصانه خانواده بزرگ دانشگاه علامه‌طباطبائی می‌باشد. توفیقات روزافزون جنابعالی و همکاران محترم در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) را از درگاه ایزد منان خواستارم.»

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی سعیدرضا عاملی نشان سرو عبدالله معتمدی وزیر علوم پیام تبریک