اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان دکتری بدون آزمون دانشگاه علامه‌طباطبائی سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳

۲۴ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۱۲ کد : ۲۶۲۳۰ اطلاعیه ها
گروه استعدادهای درخشان دانشگاه علامه‌طباطبائی، اسامی پذیرفته‌شدگان رشته‌های بدون آزمون مقطع دکتری، سهمیه استعدادهای درخشان، سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ را منتشر کرد.

دفتر گروه جذب و هدایت استعدادهای درخشان معاونت آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی بر اساس آیین‌نامه «پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری»، پس از ارزیابی متقاضیان واجد شرایط، اسامی پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری بدون آزمون (سهمیه استعداد درخشان) برای سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳، در رشته‌های مشخص شده بدون شرکت در آزمون را اعلام کرد.
بر اساس اطلاع این دفتر، پذیرش نهایی قبول شدگان، پس از تأئید سازمان سنجش آموزش کشور و هیئت مرکزی گزینش دانشجو، رسمیت خواهد یافت، بنابراین نیاز به پیگیری دانشجو وجود ندارد.
پذیرفته شدگان است برای دریافت اطلاعات ثبت نام، از تاریخ 6شهریور ماه 1403، به وب سایت دفتر استعداد درخشان دانشگاه به نشانی https://talent.atu.ac.ir مراجعه کنند.
اسامی سایر داوطلبان رشته‌های دوره دکتری که در جدول نیامده است، موفق به کسب حد نصاب لازم نبوده و پذیرفته نشده‌اند.

اطلاعیه پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری
اسامی پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری بدون آزمون
فرم انصراف پذیرفته‌شدگان

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی پذیرفته شدگان دکتری استعداد درخشان معاونت آموزشی