گزارش تصویری؛

برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه علامه‌طباطبائی

۲۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۹:۱۶ کد : ۲۶۲۱۰ خبر روز
دانشگاه علامه‌طباطبائی در نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳، میزبان بیش از ۱۷ هزار داوطلب در پنج گروه‌ آزمایشی علوم انسانی، ریاضی، علوم تجربی، هنر و زبان‌های خارجی بود.
برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه علامه‌طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، آزمون سراسری 1403 نوبت دوم، با رقابت 17 هزار و 837 داوطلب در پنج گروه‌ آزمایشی علوم انسانی، ریاضی، علوم تجربی، هنر و زبان‌های خارجی در روزهای پنجشنبه و جمعه، 21 و 22 تیر ماه 1403، در دانشکده‌های «حقوق و علوم سیاسی»، «علوم ارتباطات»، «مدیریت و حسابداری»، «تربیت‌بدنی و علوم ورزشی»، «اقتصاد»، «روان‌شناسی و علوم تربیتی»، «آمار، ریاضی و رایانه»، «علوم اجتماعی» و «موسسه بیمه اکو» دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
در صبح نخستین روز آزمون، هفت هزار و 189 داوطلب در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی و در بعدازظهر همان روز، چهار هزار و 516 داوطلب گروه‌های آزمایشی زبان‌های خارجی و هنر در بزرگترین ماراتن علمی کشور با هم به رقابت پرداختند. همچنین در صبح دومین روز از برگزاری آزمون سراسری، شش هزار و 132 داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی شرکت کردند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی کنکور آزمون سراسری نوبت دوم کنکور سازمان سنجش