دانشگاه علامه‌طباطبائی با کسب ۲۲ رتبه، دانشگاه برتر سومین جشنواره ملی برهان شد

۱۹ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۳ کد : ۲۶۱۹۳ خبر روز
دانشگاه علامه‌طباطبائی با کسب ۲۲ رتبه برگزیده، موفق به کسب عنوان برتر در سومین جشنواره ملی برهان ویژه کرسی‌های آزاداندیشی شد.
دانشگاه علامه‌طباطبائی با کسب ۲۲ رتبه، دانشگاه برتر سومین جشنواره ملی برهان شد

به گزارش روابط عمومی، آیین پایانی سومین جشنواره ملی برهان ویژه کرسی‌های آزاد‌اندیشی که از ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه علامه‌طباطبائی آغاز شده بود، یکشنبه ۱۷ تیر ماه سال جاری، با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد و دانشگاه علامه‌طباطبائی با کسب 22 رتبه برگزیده، موفق به کسب عنوان دانشگاه برتر در این جشنواره ملی شد.
در سومین جشنواره ملی برهان، دانشگاه علامه‌طباطبائی در بخش دبیرخانه برتر نیز، رتبه اول را توسط زهرا جلیلیان، کارشناس دبیرخانه کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه، کسب کرد.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی سومین جشنواره برهان وزارت علوم معاونت فرهنگی و هنری کرسی های آزاداندیشی