اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای تهران اعلام کرد:

دفتر مهارت‌افزایی دانشگاه علامه‌طباطبائی دومین دفتر برتر کشور

۱۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۷ کد : ۲۶۱۶۰ خبر روز
دفتر مهارت‌افزایی دانشگاه علامه‌طباطبائی، بر اساس اعلام اداره کل آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استان تهران، دومین دفتر برتر کشور در سال ۱۴۰۲ شد.
دفتر مهارت‌افزایی دانشگاه علامه‌طباطبائی دومین دفتر برتر کشور

به گزارش روابط عمومی، اداره کل سازمان فنی و حرفه‌ای استان تهران در گزارشی به ارائه عملکرد دانشگاه‌های مختلف در سال 1402 پرداخته است، در این گزارش دانشگاه علامه‌طباطبائی با برگزاری 164 دوره مهارت‌افزایی بر اساس نظر سازمان فنی و حرفه‌ای و 22484 مهارت‌آموز، بین 26 دانشگاه کشور در جایگاه دوم قرار گرفت.
گفتنی است دفتر مهارت‌افزایی دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال 1401 نیز بر اساس اعلام دفتر ارتباط با جامعه و صنعت معاونت پژوهشی وزارت علوم، ‌تحقیقات، و فناوری، به عنوان دانشگاه برگزیده در حوزه مهارت‌افزایی دانشجویان معرفی شده است.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی دفتر مهارت افزایی سازمان فنی و حرفه ای دفتر برتر