آزمون زبان انگلیسی دانشگاه علامه‌طباطبائی ۱۹ تیر ماه سال جاری برگزار می‌شود

۱۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۷:۵۷ کد : ۲۶۱۴۵ اطلاعیه ها
مرکز آزمون زبان انگلیسی مدیریت آموزش‌های تخصصی آزاد دانشگاه علامه‌طباطبائی اعلام کرد: آزمون زبان انگلیسی این دانشگاه ۱۹ تیر ماه سال جاری برگزار می‌شود.
آزمون زبان انگلیسی دانشگاه علامه‌طباطبائی ۱۹ تیر ماه سال جاری برگزار می‌شود

مرکز آزمون زبان انگلیسی مدیریت آموزش‌های تخصصی آزاد دانشگاه علامه‌طباطبائی شرایط ثبت‌نام و نحوه برگزاری آزمون زبان انگلیسی این دانشگاه را اعلام کرد.
«به اطلاع همه واجدین شرایط ‌شرکت در آزمون زبان انگلیسی برای امتحان جامع مقطع دکتری می‌رساند: ثبت‌نام این آزمون بر روی سایت otc.atu.ac.ir، از روز چهارشنبه 13 تیر ماه 1403، ساعت 10 صبح آغاز می‌شود.
دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی درصورت تمایل به استفاده از تخفیف دانشجویی، فقط از طریق ورود با احراز هویت می‌توانند از تخفیف دانشجویی استفاده کنند، در غیر اینصورت مبلغ تخفیف به هیچ عنوان به دانشجو برگشت داده نخواهد شد.
درصورت عدم واریز وجه شهریه اسامی به‌طور خودکار از سیستم حذف خواهد شد.»

مهلت ثبت‌نام: تا تکمیل ظرفیت
تاریخ آزمون: 19 تیر ماه 1403، ساعت 15
نحوه برگزاری: حضوری
مواد آزمون: فقط کتبی (گرامر، درک مطلب، لغات)