اطلاعیه شماره یک اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه‌طباطبائی درخصوص پیش ثبت‌نام خوابگاه برای نیم‌سال اول تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳

۱۱ تیر ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۶ کد : ۲۶۱۴۲ اطلاعیه ها
پیش ثبت‌نام درخواست خوابگاه دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی نیم‌سال اول تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳، از ساعت ۱۰ صبح امروز دوشنبه، ۱۱ تیر ماه آغاز شد.

اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط و نحوه ثبت درخواست خوابگاه برای سال تحصیلی 1404_1403 اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:
ضمن آرزوی موفقیت برای شما دانشجویان گرامی، بدینوسیله شرایط پیش ثبت‌نام دانشجویان سنوات مجاز (غیربومی) متقاضی خوابگاه در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1404-1403 به شرح ذیل اعلام می‌شود:

اولویت و نحوه واگذاری خوابگاه
1-1- پیش‌ثبت‌نام خوابگاه و درخواست اتاق برای دانشجویان سنوات مجاز، به صورت الکترونیکی و با مراجعه به سامانه خوابگاهی گلستان به آدرس https://ems.atu.ac.ir و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور امکان پذیر خواهد بود.
1-2- همه دانشجویان روزانه و شبانه غیربومی، دارای سنوات مجاز (کارشناسی ورودی 992، ارشد ورودی 4012، دکتری ورودی 992 و بعد از آن) می‌توانند با مراجعه به سامانه خوابگاهی، از ساعت 10 صبح روز دوشنبه 11 تیر ماه تا دوشنبه 18 تیر ماه 1403 نسبت به انتخاب اتاق اقدام کنند.
1-3- همه مراحل ثبت‌نام خوابگاه به صورت غیر حضوری خواهد بود.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی ثبت نام خوابگاه اداره خوابگاه ها