همایش ملی استقلال دانشگاه ها؛ چالش ها و راهبردها

۱۸ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۶۰۵ خبر روز آموزش و پژوهش
مجمع صنفی اعضای هیئت علمی دانشگاه ها همایش ملی استقلال دانشگاه ها؛ چالش ها و راهبردها را 26 بهمن ماه جاری در محل دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار می نماید.
همایش ملی استقلال دانشگاه ها؛ چالش ها و راهبردها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این همایش یک روزه با هدف بررسی علمی وضعیت استقلال دانشگاه ها و ارزیابی شرایط موجود و چگونگی رسیدن به شرایط مطلوب با حضور اعضای مجمع برگزار خواهد شد. توسعه علمی کشور و علوم محوری در دانشگاه مستقل؛ آزاد اندیشی، نقادی و نظریه پردازی در دانشگاه مستقل؛ آسیب شناسی استقلال دانشگاه ها؛ نظام مدیرت در دانشگاه مستقل و نقش انجمن های علمی و مجامع صنفی اعضای هیئت علمی در استقلال دانشگاه ها از جمله محورهای این همایش است.

این همایش 26 بهمن ماه از ساعت 8 الی 18 در محل سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار خواهد شد. علاقمندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر به نشانی www.iu.atu.ac.ir  مراجعه نمایند.