دانشجویان دانشگاه تحت پوشش بیمه حوادث قرار گرفتند

۱۸ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۶۰۳ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
با توجه به تفاهم نامه منعقد شده بین شرکت بیمه کارآفرین و دانشگاه علامه طباطبائی، دانشجویان دانشگاه های علامه طباطبائی به مدت یک سال تحت پوشش بیمه های حوادث دانشجویی قرار گرفتند.
 دانشجویان دانشگاه تحت پوشش بیمه حوادث قرار گرفتند

به گزارش روابط عمومی و بر اساس اعلام مدیریت دانشجویی دانشگاه، پیرو قرارداد منعقده با شرکت بیمه کارآفرین در نیمسال تحصیلی 96-95 برای ارائه تسهیلات خدمات بیمه حوادث دانشجویی، کلیه دانشجویان دانشگاه به صورت رایگان (با هزینه پرداخت حق بیمه از دانشگاه) از اول مهر ماه سال 1395 به مدت یکسال در قبال حوادث، برای تمام اوقات شبانه روز، بدون قید زمان و مکان تحت پوشش بیمه حوادث تحصیلی دانشجویی قرار گرقتند.

طی این قرارداد شرکت بیمه کارآفرین متعهد گردید در صورت وقوع حادثه برای دانشجویان با ارائه مدارک مثبته توسط دانشجو و با تایید دانشگاه، به شرح زیر در اولین فرصت ممکن نسبت به پرداخت غرامت بیمه حوادث دانشجویی اقدام نماید.

ردیف  نوع حادثه  مبلغ پرداختی بیمه

1  فوت بر اثر حادثه  150/000/000 ریال

2  نقص عضو بر اثر حادثه  150/000/000 ریال

3  هزینه های پزشکی و بیمارستانی بر اثر حادثه  50/000/000 ریال

شایان ذکر است مدت بیمه حوادث از تاریخ 95/07/01 لغایت 96/07/01 است. و دانشجویان روزانه و نوبت دوم (شبانه) می توانند برای دریافت کارت بیمه حوادث دانشجویی به وب سایت: http://portalbime.com مراجعه و پس از تکمیل اطلاعات، کارت خود را دریافت نماید. و دانشجویان پردیس بدون دریافت کارت حوادث می توانند از این خدمات استفاده نمایند.

مدارک لازم:

1-  گزارش مشروح حادثه که توسط مراجع انتظامی و ذیصلاح دیگر برای ردیف 1و2  تهیه شده باشد.

2-  گواهی پزشک معالج همراه با اصل کلیه صورت هزینه های پزشکی

3-   تصویر کارت ملی و کارت دانشجویی و کارت بیمه حوادث دانشجویی

4- تکمیل فرم شماره 1 و 2 طبق فایل الصاقی

از جمله خدمات شرکت بیمه کارآفرین:

دریافت کارت بیمه حوادث دانشجویی بصورت اینترنتی برای دانشجویان روزانه و نوبت دوم شبانه

پرداخت هزینه های پزشکی (مشمول بیمه حوادث حداکثر تا دو هفته)

بدیهی است در صورت بروز حادثه، دانشجو موظف است پس از مراجعه به مراکز درمانی حتما تا ده روز پس از وقوع حادثه مراتب را با تکمیل مداراک خواسته شده ، به اداره رفاه دانشجویان دانشگاه اعلام نماید.

دانلود فرم شماره یک بیمه حوادث

دانلود فرم شماره دو بیمه حوادث