چهارمین گردهمایی مراکز آزفای سراسر کشور در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد

۲۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۸:۰۹ کد : ۲۵۹۹۱ خبر روز
تعداد بازدید:۸۹۹
چهارمین گردهمایی مراکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان (آزفا) سراسر کشور با هدف بررسی مشکلات و ارائه راهکار برای گسترش زبان فارسی در دنیا، به میزبانی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
چهارمین گردهمایی مراکز آزفای سراسر کشور در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، چهارمین گردهمایی مراکز آزفای سراسر کشور امروز چهارشنبه، 23 خرداد ماه 1402 با حضور دکتر هاشم داداش‌پور، رئیس سازمان امور دانشجویان و معاون وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی، دکتر جعفر رزاقی، معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان، دکتر کیانوش سوزنچی، مدیرکل امور دانشجویان بین المللی سازمان امور دانشجویان و روسای مراکز آزفای سراسر کشور در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
در ابتدای این گردهمایی دکتر معتمدی با بیان اینکه امیدوارم این نشست بتواند شرایط مناسبی را برای گفت‌وگو، تصمیم‌گیری و اجرای بهتر امور فراهم کند، گفت: دانشگاه علامه‌طباطبائی یک قدمت 65 ساله و یک قدمت 40 ساله دارد. قدمت 40 ساله از وقتی است که به نام دانشگاه علامه‌طباطبائی نامگذاری شده است. 
وی ادامه داد: دانشگاه علامه‌طباطبائی نزدیک به 650 عضو هیئت علمی ثابت و 14 هزار دانشجو دارد که بیش از 75 درصد این دانشجویان، دانشجوی تحصیلات تکمیلی هستند، همچنین نزدیک به یکصدهزار دانش‌آموخته دارد که. بسیاری از این دانش‌آموخته‌ها در دوران و دولت‌های مختلف منشا اثر بوده‌اند.
دکتر معتمدی گفت: دانشگاه علامه‌طباطبائی بزرگترین دانشگاه تخصصی علوم انسانی در غرب آسیا است. 11 دانشکده تخصصی در حوزه علوم انسانی دارد که یک ظرفیت بی‌نظیری است. 

وی تاکید کرد: ایجاد آزفا، یکی از کارهای مهمی است که در دانشگاه علامه‌طباطبائی انجام شده است. کتاب‌های متعددی درباره آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان به همت استادان این دانشگاه نگاشته شده است. امیدواریم که این تلاش‌ها بتواند موثرتر و دقیق‌تر انجام شود.
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی با بیان اینکه امروز یک تقاضای بسیار بالایی به لحاظ بین‌المللی برای یادگیری آموزش زبان فارسی در کشورهای مختلف وجود دارد، افزود: این تقاضا را به اندازه کافی نتوانسته‌ایم پاسخگو باشیم. این مسئولیت بر دوش ما است تا ظرفیت پاسخگویی را ایجاد کنیم. زبان فارسی با منابع معرفتی که همراه خود دارد فراتر از یادگیری یک سواد دوم برای دنیا تلقی می‌شود، آشنایی با فرهنگ های دیگر ما را بیشتر متوجه اهمیت فرهنگ ایرانی می کند و سبب می‌شود به عمق فرهنگ خود پی ببریم.
وی افزود: زبان یک عامل فرهنگی است و در عین حال زبان به نحوه تفکر نیز کمک می‌کند. ما همانگونه که فکر می‌کنیم، سخن می‌گوییم. ادبیات فارسی ما بسیار غنی است و تمام کسانی که در زبان فارسی نقش‌آفرینی می‌کنند، ظرفیت‌های بزرگی هستند که در آموزش زبان فارسی می‌توانیم به دنیا ارائه کنیم.
 

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علامه طباطبائی مرکز آزفا زبان فارسی سازمان امور دانشجویان


نظر شما :