اطلاعیه ثبت‌نام و پذیرش متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه‌طباطبائی

۲۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۵:۴۵ کد : ۲۵۹۵۲ اطلاعیه ها
مرکز امور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علامه‌طباطبائی اطلاعیه ثبت نام و پذیرش متقاضیان تحصیل در مقاطع و رشته‌های مختلف تحصیلی به صورت غیربورسیه شهریه‌پرداز دانشگاه را منتشر کرد.
اطلاعیه ثبت‌نام و پذیرش متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه‌طباطبائی

مرکز امور دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علامه‌طباطبائی اطلاعیه ثبت‌نام و پذیرش متقاضیان تحصیل در مقاطع و رشته‌های مختلف تحصیلی به صورت غیربورسیه شهریه‌پرداز دانشگاه، نیم‌سال نخست سال تحصیلی 1404-1403 را منتشر کرد.
در این اطلاعیه آمده است: «دانشگاه علامه‌طباطبائی بر اساس آیین‌نامه پذیرش دانشجوی غیرایرانی- غیربورسیه، مصوب 24 شهریور ماه 1394 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از بین متقاضیان غیرایرانی ادامه تحصیل در دانشگاه علامه‌طباطبائی با شرایط مندرج در اطلاعیه، برای نیم‌سال نخست سال تحصیلی 1404-1403 به صورت شهریه‌پرداز در رشته‌های تحصیلی مندرج در جدول پیوست در این آگهی وجود دارد.

متقاضیان می‌توانند تا تاریخ 31 تیر ماه 1403 نسبت به ارسال مدارک مورد نیاز از طریق سامانه پذیرش دانشگاه به آدرس https://apply.atu.ac.ir اقدام کنند.

-    اطلاعیه ثبت‌نام و پذیرش
-    جدول رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی
-    جدول رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد
-    جدول رشته‌های تحصیلی مقطع دکتری