اطلاعیه دانشگاه علامه‌طباطبائی در خصوص برگزاری مرحله دوم آزمون نیمه‌متمرکز دوره دکتری (مصاحبه) سال ۱۴۰۳

۱۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۳:۲۸ کد : ۲۵۸۶۷ اطلاعیه ها
مرحله دوم آزمون نیمه‌متمرکز دوره دکتری (مصاحبه) سال ۱۴۰۳ دانشگاه علامه‌طباطبائی از تاریخ ۱۹ تا ۲۷ خردادماه سال جاری برگزار می‌شود.

دانشگاه علامه‌طباطبائی در خصوص چگونگی برگزاری مرحله دوم آزمون نیمه‌متمرکز دوره دکتری (مصاحبه) سال 1403 اطلاعیه ای صادر کرد.

متن اطلاعیه به این شرح است:
«با سلام و آرزوی موفقیت برای پذیرفته‌ شدگان مرحله اول آزمون نیمه‌ متمرکز دکتری سال 1403 به آگاهی می‌رساند دانشگاه علامه‌طباطبائی از تاریخ 19 تا 27 خردادماه سال جاری از متقاضیان مرحله دوم آزمون نیمه‌ متمرکز دکتری، بر اساس روز و ساعت اعلام شده در کارت شرکت در مصاحبه، مصاحبه به عمل خواهد آورد. از این رو داوطلبان ملزم به مطالعه دقیق اطلاعیه و رعایت نکات ذکر شده و ثبت‌نام مطابق زمان‌بندی اعلام شده جهت شرکت در مصاحبه هستند.»

زمان ثبت‌نام: از ساعت 14:30 بعدازظهر روز یکشنبه، 13 خردادماه تا ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه، 16 خردادماه 1403

«زمان ثبت نام تمدید نخواهد شد»

دانلود شیوه‌نامه برگزاری مصاحبه دکتری 1403

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی مصاحبه دکتری مرحله دوم آزمون دکتری