پیام تسلیت رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در پی درگذشت استاد دانشکده اقتصاد

۱۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۳:۳۱ کد : ۲۵۸۴۲ خبر روز
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی ضایعه درگذشت استاد دانشکده اقتصاد را تسلیت گفت.
پیام تسلیت رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در پی درگذشت استاد دانشکده اقتصاد

به گزارش ‌روابط عمومی، دکترعبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی در پیامی، درگذشت دکتر مهدی تقوی، استاد پیشکسوت دانشکده اقتصاد را تسلیت گفت.
متن پیام به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

با کمال تأسف باخبر شدیم دکتر مهدی تقوی، اقتصاددان و استاد پیشکسوت دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی جان به جان آفرین تسلیم کرده است. این استاد عزیز که نقش موثری در پویایی اقتصاد و تربیت شاگردان توانمند داشته است، انسان شریف، خبره‌ و برجسته‌ای بود که در تمام سال‌های زندگی خود مشغول تدریس در دانشگاه، پژوهش و پرورش دانشجویان در علم اقتصاد بود. همه از این استاد گرانقدر اقتصاد به نیکی یاد خواهند کرد.
درگذشت این استاد پیشکسوت را به خانواده محترم، دوستان، دانشجویان، همکاران ارجمند، جامعه علمی اقتصادی ایران و خانواده بزرگ دانشگاه علامه‌طباطبائی تسلیت می‌گویم.
روحش شاد و قرین رحمت الهی باد.

دکتر عبدالله معتمدی
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی پیام تسلیت رئیس دانشگاه استاد پیشکسوت مهدی تقوی اقتصاددان