تقویم دانشگاهی سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ دانشگاه علامه‌طباطبائی

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۸ کد : ۲۵۸۱۵ خبر روز
انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ دانشجویان همه مقاطع تحصیلی دانشگاه علامه طباطبائی بر اساس تقویم دانشگاهی از شنبه ۱۷ شهریورماه ۱۴۰۳ آغاز می شود.
تقویم دانشگاهی سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ دانشگاه علامه‌طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، بر اساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی انتخاب واحد نیم‌سال اول سال تحصیلی 1404_1403 دانشجویان همه مقاطع تحصیلی این دانشگاه بر اساس تقویم دانشگاهی از 17شهریورماه 1403 آغاز می‌شود. دانشجویان باید برای انجام فرایند انتخاب واحد در زمان‌های تعیین شده، به صورت الکترونیکی در سامانه آموزشی گلستان به آدرس https://ems.atu.ac.ir اقدام کنند.
بازه زمانی حذف و اضافه برای دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی از 1 تا 4 مهرماه 1403 و پایان حذف اضطراری 12 دی ماه تعیین شده است.
کلاس‌های نیم‌سال اول سال تحصیلی جدید دانشگاه علامه‌طباطبائی از روز شنبه 24 شهریور ماه 1403 به صورت حضوری آغاز می‌شود.
در تقویم آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی، 12 دی ماه 1403 به عنوان پایان کلاس‌ها و بازه زمانی برگزاری امتحانات پایان ترم 22 دی ماه تا 6 بهمن ماه 1403 در نظر گرفته شده است.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی تقویم آموزشی سال تحصیلی جدید