با حضور وزیر علوم و روسای دانشگاه‌ها برگزار می‌شود؛

تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های امام خمینی(ره)

۰۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۳ کد : ۲۵۸۰۷ خبر روز
مراسم تجدید بیعت دانشگاهیان با آرمان‌های امام خمینی (ره) روز سه‌شنبه، ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳ با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مسئولان دانشگاه‌ها در حرم مطهر امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های امام خمینی(ره)

به گزارش روابط عمومی، در آستانه یوم‌الله 14 و 15 خردادماه، دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی همراه با سایر دانشگاهیان کشور با آرمان‌های امام خمینی(ره) میثاقی دوباره می‌بندند و بیعت خود با مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) را تجدید می‌کنند.
مراسم تجدید بیعت دانشگاهیان با آرمان‌های امام خمینی(ره) با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز سه‌شنبه، 8 خرداد ماه 1403 از ساعت 10:30 در حرم مطهر امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
از همه استادان و کارکنان متدین و انقلابی دانشگاه علامه‌طباطبائی دعوت می‌شود در این مراسم حضور یابند. سرویس‌های دانشگاه ساعت 9:30 از کنار مقبره شهدا به سمت حرم مطهر امام خمینی (ره) حرکت می‌کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی تجدید میثاق حرم امام خمینی(ره) دانشگاهیان بیعت دانشگاهیان