خرمشهر را خدا آزاد کرد

۰۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۴۴ کد : ۲۵۷۵۹ خبر روز
ساعت ۳ بعدازظهر روز دوشنبه سوم خرداد ۱۳۶۱ از جبهه‌ خرمشهر خبر رسید که نیروهای ایرانی این شهر را پس از ۲۰ ماه مبارزه و مقاومت از اشغال ارتش بعثی بیرون آورده‌اند.
خرمشهر را خدا آزاد کرد

به گزارش روابط عمومی، سوم خرداد یادآور آزادسازی خرمشهر و از جان گذشتگی‌های جوانان ایرانی است که با دست خالی در برابر دشمن تا دندان مسلح، تا آخرین قطره خون به دفاع از وطن پرداختند و مظلومانه به شهادت رسیدند و خرمشهر آزاد شد.
ساعت ۳ بعدازظهر روز دوشنبه سوم خرداد ۱۳۶۱ از جبهه‌ خرمشهر خبر رسید که نیروهای ایرانی این شهر را پس از ۲۰ ماه مبارزه و مقاومت از اشغال ارتش بعثی بیرون آورده‌اند. آزادسازی خرمشهر نتیجه‌ عملیات «الی بیت‌المقدس» با رمز «یا علی‌بن ابی طالب» بود که با همکاری فوق‌العاده‌ نیروهای ارتش و سپاه، روز جمعه دهم اردیبهشت ۱۳۶۱ در جبهه‌های جنوب آغاز شد.

تهیه و تدوین: محمدجواد رفیعی

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی آزاد سازی خرمشهر سوم خرداد خرمشهر