کارگاه روشهای ارتقاء اشتیاق تحصیلی ویژه استادان مشاور و دانشجویان شاهد و ایثارگر

۱۲ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۵۷۲ خبر روز آموزش و پژوهش
امور دانشجویان شاهد و ایثارگر با همکاری مرکز مشاوره دانشگاه، کارگاه روش‌های ارتقاء اشتیاق تحصیلی برای استادان مشاور دانشجویان و ایثارگر 13 بهمن ماه جاری در محل معاونت دانشجویی برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کارگاه با هدف افزایش سطح دانش و علاقمندی به تحصیل در دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می گردد. مدرس این کارگاه، دکتر فرح‌بخش مدیر محترم گروه مشاوره دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی است که مباحثی همچون شیوه‌های افزایش آگاهی و توانایی‌های تحصیلی، علل کاهش انگیزه تحصیلی و روش های پیشگیری از آن، کمال‌گرایی و روش های مقابله با آنها را ارائه خواهند داد. لازم به ذکر است که در حال حاضر 30 نفر از استادان دانشگاه در قالب طرح استاد مشاور، برنامه‌ریزی، هدایت و مشاوره تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر را در رشته‌های مختلف انجام می‌دهند. تعداد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در حال حاضر هزار نفر است.