اطلاعیه شماره دو برگزاری انتخابات شورای صنفی-رفاهی دانشجویان در اردیبهشت ۱۴۰۳

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۸:۳۶ کد : ۲۵۵۶۳ اطلاعیه ها
اداره رفاه و خدمات دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای شیوه ثبت‌نام انتخابات شورای صنفی دانشجویان را اعلام کرد.
اطلاعیه شماره دو برگزاری انتخابات شورای صنفی-رفاهی دانشجویان در اردیبهشت ۱۴۰۳

به منظور ضابطه‌مند کردن و نهادینه‌شدن مشارکت دانشجویان در زمینۀ برنامه‌ریزی و نظارت بر حسن اجرای امور صنفی- رفاهی دانشجویان، تعامل میان دانشجویان و مسئولان دانشگاه در جهت انعکاس دیدگاه‌های دو طرف به یکدیگر و تقویت نقش دانشجویان در توسعه فعالیت‌های صنفی- رفاهی، انتخابات شورای صنفی دانشجویان ثبت‌نام داوطلبان شورای صنفی از ساعت 8 صبح روز دوشنبه 24 اردیبهشت ماه 1403 برگزار می‌شود.

شیوه ثبت‌نام:
دانشجویان می‌توانند برای ثبت‌نام به سایت معاونت دانشجویی دانشگاه به آدرس https://stu.atu.ac.ir/fa/form/323 مراجعه و فرم ثبت‌نام داوطلبان شورای صنفی را دریافت و پس از تکمیل فرم، گزینه ثبت اطلاعات و دریافت کد رهگیری را انتخاب کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی شورای صنفی انتخابات شورای صنفی اداره رفاه دانشگاه معاونت دانشجویی