آیین تقدیر از دانشجویان رتبه برتر کنکور و المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۸:۱۹ کد : ۲۵۴۲۲ خبر روز
تعداد بازدید:۱۴۸۴
آیین تقدیر از دانشجویان رتبه برتر کنکور سراسری، دانشجویان برتر المپیاد علمی دانشجویی و رتبه‌های اول تا سوم پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲ دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
آیین تقدیر از دانشجویان رتبه برتر کنکور و المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، آیین تقدیر از دانشجویان رتبه برتر کنکور سراسری، دانشجویان برتر المیپاد علمی دانشجویی و رتبه‌های اول تا سوم پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سال 1402 دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه، دکتر علی آدمی، معاون آموزشی، دکتر روح‌الله زرگرباشی، مدیر تحصیلات تکمیلی و جمعی از مدیران و دانشجویان برتر و استعداد درخشان دانشگاه به همت دفتر استعداد درخشان دانشگاه در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.
دکتر معتمدی در این آیین با تبریک به دانشجویان و خانواده‌های آن‌ها گفت: دانشجویان مایه خرسندی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند. امیدوارم آن‌ها قدر این استعداد و ظرفیت خود را بدانند و خدمت به خلق را در راس امور قرار بدهند.
وی با اشاره به قدمت 65 ساله دانشگاه علامه‌طباطبائی، افزود: این دانشگاه تاکنون حدود یکصد هزار دانش‌آموخته داشته که تعداد زیادی از آن‌ها، وزیران کابینه‌های قبلی و فعلی دولت و در حال خدمت‌گزاری به کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند. همچنین در راس این دانشجویان، ده‌ها شهید والامقام مانند شهید ابراهیم همت قرار دارند.
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی ادامه داد: ظرفیت دانشگاه را دانشجویان فراهم می‌کنند و آن‌ها در حال خدمت به کشور برای پیشرفت و کمک به ساختارها و سازمان‌های نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.
وی درباره حضور دانشجویان در دانشگاه و کلاس درس، اظهار کرد: به نسبت حضور فعال دانشجویان در کلاس‌های درس، سطح کلاس‌ها بالا می‌رود. هنگامی که دانشجویان فعالانه در کلاس‌های درس حضور پیدا می‌کنند و به معلم خود گوش می‌دهند، معلم احساس می‌کند گفته‌هایش هدر نمی‌رود و این یک نعمت الهی برای معلم به شمار می‌رود.

دکتر معتمدی گفت: اینجا دانشگاه علوم انسانی است که خاستگاه جامعه تحقیقاتی و نظریه‌پردازان آن از ایران نیست و ما به شکل وارداتی از علوم انسانی استفاده می‌کنیم. دانش علوم انسانی باید مبتنی بر بافت، فرهنگ و موقعیت باشد. موضوععلوم انسانی، انسان است؛ انسان‌هایی که در فرهنگ‌ها و اقلیم‌های متفاوت‌، انتظارات و سلیقه‌های متفاوتی دارند. 
وی با اشاره به برنامه راهبردی دانشگاه علامه‌طباطبائی، خاطرنشان کرد: محور برنامه راهبردی، تحول در علوم انسانی است. علوم انسانی باید اثربخش باشد و دانش‌آموخته آن باید بتواند نقشی متناسب با تخصص خود ایفا کند. امروزه اولویت خانواده‌ها برای انتخاب رشته، علوم انسانی نیست و دلیل اصلی آن بی‌اطلاعی است. با توجه به اینکه ما رشته‌هایی در علوم انسانی داریم که دانشجویان از همان دوره کارشناسی شاغل می‌شوند، باید بتوانیم اثربخشی علوم انسانی را به جامعه نشان دهیم.
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی تصریح کرد: دانشگاه علوم انسانی باید درخصوص مسائل و مشکلات جامعه چاره‌اندیشی و در این باره کمک کند تا مشکلات حل شود و این همان تحول در علوم انسانی است. یکی از نهضت‌هایی که علیه دانش جهانی شکل گرفته؛ ایجاد دانش بومی در بسیاری از کشورها مانند مکزیک، هند، ژاپن، کره جنوبی، کشورهای آسیای شرقی و آمریکای لاتین است.
وی ادامه داد: ما در دانشگاه علامه‌طباطبائی باید بتوانیم به کمک دانشجویان بااستعداد مطالعه دانش بومی انجام دهیم. باید به مسائل نگاه معرفتی، دینی، بومی و کاربردی داشته باشیم و این نوع جهان‌بینی است که خط فکری ما را نشان می‌دهد. 
دکتر معتمدی در پایان سخنان خود گفت: شما دانشجویان نخبه به دلیل توانمندی و استعدادی که خداوند در اختیارتان قرار داده است، قادر هستید به پربار شدن این مسیر کمک کنید. نوع نگاه نسل شما بسیار بهتر از نسل ما است و می‌توانید با همین نوع نگاه، تحول‌های مثبتی را ایجاد کنید.

دکتر آدمی با اشاره به حضور 250 دانشجوی نخبه و استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی، گفت: حضور این دانشجویان وظیفه ما را سنیگن‌تر می‌کند. این دانشگاه توجه ویژه‌ای به حضور استعدادهای درخشان و نخبگان دارد چرا که ما با شما شناخته می‌شویم. 
وی افزود: برای معرفی دانشگاه علامه‌طباطبائی باید دانشجویان نمونه و نخبگان را نشان دهیم. نخبگان یک عامل شناسایی و هویت‌بخش برای دانشگاه هستند. وقتی کسی به برتری، نخبگی و نبوغ می‌رسد، جامعه از او انتظارات بیشتری خواهد داشت؛ ما از نخبگان هم در بُعد علمی، هم در بُعد فرهنگی و هم در بُعد تربیتی انتظار داریم. دانشجویان نمونه الگوی ویژه‌=ای برای دیگر دانشجویان هستید.

معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی خطاب به دانشجویان نخبه و استعداد درخشان گفت: نکته‌ای که نخبگان باید در نظر بگیرند این است که نگویند چون ما نخبه و برتر هستیم پس نیاز به کار بیشتر و سخت‌کوشی نداریم؛ سخت‌کوشی بخشی از استعداد است و هیچ چیزی بدون تحمل سختی به دست نمی‌آید. 
وی تاکید کرد: زمینه همه بخش‌های کار آفرینی، مهارت‌ورزی، رشد، نو‌آوری، ایده‌پردازی و خلاقیت در دانشگاه فراهم شده است و فقط همراهی و همفکری شما را می‌طلبد و ما از شما انتظار ایده‌سازی داریم تا بتوانید از این محیط‌ها به بهترین شکل استفاده کنید. تلاش می‌کنیم هر آنچه که شما برای رشد و پیشرفت نیاز دارید را فراهم کنیم. 

در این آیین از دانشجویان رتبه برتر کنکور سراسری، دانشجویان برتر المیپاد علمی دانشجویی و رتبه‌های اول تا سوم پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد سال 1402 دانشگاه علامه‌طباطبائی با اهدای لوح و هدیه تقدیر شد.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علامه طباطبائی دانشجویان برتر استعداد درخشان رتبه های برتر


نظر شما :