گزارش تصویری؛

دومین اجتماع بزرگ مردمی منطقه ۲۲ تهران به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) در دانشگاه علامه‌طباطبائی

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۳:۱۷ کد : ۲۵۳۵۰ خبر روز
دومین اجتماع بزرگ مردمی منطقه ۲۲ تهران به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) با حضور دانشجویان، استادان، کارکنان، مجمع مساجد، هیئت‌های مذهبی و اقشار مختلف مردم صبح امروز، ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.

به گزارش روبط عمومی، دومین اجتماع بزرگ مردمی منطقه 22 تهران با عنوان «صادق آل عبا» به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) و سالگرد تدفین شهدای گمنام در دانشگاه علامه‌طباطبائی، با حضور دانشجویان، استادان، کارکنان، مجمع مساجد، هیئت های مذهبی و اقشار مختلف مردم، صبح امروز، 15 اردیبهشت‌ماه 1403 در دانشگاه علامه‌طباطبائی برگزار شد.
این مراسم با همکاری بخش‌های مختلف دانشگاه علامه‌طباطبائی، هیئت امام علی(ع) و مسجد امام علی(ع) از ساعت ۹ صبح در میدان المپیک آغاز شد و با حرکت دسته عزاداری و تشییع شهید گمنام، به سمت مسجد امام علی(ع) دانشگاه ادامه یافت. نماز ظهر و عصر با حضور پرشکوه شهروندان وعزاداران امام جعفر صادق (ع)، در مسجد امام علی(ع) برگزار شد.
عکاس: ایوب قادری

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی شهید گمنام اجتماع مردمی شهادت امام صادق عزاداری مسجد امام علی