راهیابی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علامه‌طباطبائی به مرحله کشوری جشنواره قرآنی، ادبی و هنری شهید آوینی

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۴ کد : ۲۵۳۲۰ خبر روز
۹ نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علامه‌طباطبائی به مرحله کشوری جشنواره قرآنی، ادبی و هنری شهید آوینی راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی، «دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی» در چهار بخش قرآنی، معارفی، ادبی و هنری در اسفند ماه سال 1402 و فروردین ماه سال جاری در دانشگاه‌های کشور برگزار شد. در این جشنواره 9 دانشجوی دانشگاه علامه‌طباطبائی به مرحله کشوری راه یافتند.

اسامی دانشجویان راه‌یافته به مرحله کشوری:
-    سید محمدکریم افضلی، رشته قرائت تحقیق
-    ریحانه قصری، قرائت تحقیق
-    فاطمه سادات آیت، قرائت ترتیل
-    اکرم حاتم‌زاده، قرائت ترتیل
-    محمدرسول تکبیری، حفظ کل- صحیفه سجادیه
-    رسول رجایی، حفظ موضوعی
-    فاطمه سوری، نهج‌البلاغه
-    مجتبی صالحی‌فر، حفظ 10 جزء
-    عارف آق، حفظ 10 جزء

مرحله کشوری این جشنواره از امروز سه‌شنبه 11 اردیبهشت ماه در دانشگاه شیراز آغاز و تا  پنجشنبه 13 اردیبهشت ماه 1403 ادامه دارد و دانشجویان برگزیده دانشگاه‌های سراسر کشور در این مرحله به رقابت می‌پردازند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی جشنواره قرآنی جشنواره آوینی شاهد و ایثارگر دانشجویان شاهد و ایثارگر