نایب قهرمانی تیم پرتاب پنالتی بسکتبال کارکنان خانم دانشگاه در مسابقات منطقه یک کشوری

۰۴ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۵۲۷ اداری سازمانی
تیم بسکتبال کارکنان خانم دانشگاه در رقابت های کشوری این رشته موفق به کسب مقام نایب قهرمانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در رقابت های کارکنان دانشگاه های منطقه یک ورزشی کشور و در بخش رقابته‌ای پرتاب پنالتی بسکتبال، تیم  بانوان  شاغل دانشگاه عنوان نایب قهرمانی را از آن خود کردند.

این رقابت ها 3  بهمن ماه جاری به میزبانی دانشگاه امیر کبیر برگزار شد. تیم دانشگاه نتشکل از  زهرا حاجی قربانی، حمیده شرافتمندیاری، فاطمه خلیلی، حمیده خاتون شعبانی، لیلا نانکلی و با مربیگری زهرا حاجی قربانی و سرپرستی سیده لیلا عظیمی در این مسابقه شرکت داشتند.