تجمع دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی در حمایت از خیزش استادان و دانشجویان آزادیخواه دانشگاه‌های سراسر دنیا

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۶ کد : ۲۵۲۶۱ خبر روز
دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی در حمایت از خیزش استادان و دانشجویان بیدار و آزادی‌خواه دانشگاه‌های سراسر دنیا تجمع می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی، تجمع دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی در حمایت از خیزش استادان و دانشجویان دانشگاه‌های سراسر دنیا و در محکوم کردن فجایع رژیم خبیث صهیونیستی و حمایت از مردم بی دفاع غزه برگزار می‌شود.
این تجمع امروز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه 1403 پس از اقامه نماز ظهر و عصر از ساعت 12:30 الی 13 در محوطه دانشکده‌ها و در پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور دانشگاهیان دانشگاه برگزار می‌شود.
از همه استادان، دانشجویان و کارکنان متدین و انقلابی دانشگاه علامه‌طباطبائی دعوت می‌شود با حضور یکپارچه در این تجمع بزرگ، حمایت همه جانبه خود را از استادان و دانشجویان بیدار دانشگاه‌های سراسر دنیا و مردم بی دفاع غزه، اعلام کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی تجمع دانشگاهیان اعتراض دانشجویان دانشگاه های آمریکا حمایت از غزه