ثبت نهایی نشریه «دانش‌های بومی ایران» دانشگاه علامه‌طباطبائی در پایگاه بین‌المللی دواج (DOAJ)

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۴ کد : ۲۵۱۶۹ خبر روز
نشریه «دانش‌های بومی ایران» دانشگاه علامه‌طبابائی در پایگاه بین‌المللی دواج (DOAJ) نمایه شد.

به گزارش روابط عمومی، در راستای بین‌المللی‌سازی تولیدات و نشریات علمی دانشگاه علامه‌طباطبائی و با تلاش مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه نشریه «دانش‌های بومی ایران» در پایگاه بین‌المللی دواج (DOAJ) ثبت نهایی شد.
دکتر محمد شرفی، مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی، ضمن اعلام این خبر گفت: با افزوده شدن این نشریه به فهرست نشریه‌های نمایه‌شده در پایگاه بین‌المللی دواج (DOAJ)، تعداد نشریه‌های نمایه‌شده دانشگاه علامه‌طباطبائی در این پایگاه به 32 عنوان نشریه رسید.
وی افزود: با توجه به اینکه از مزایای نمایه‌شدن نشریات در این پایگاه استنادی، افزایش خوانندگان مقالات، قابلیت دسترسی مقالات برای خوانندگان بین‌المللی و امکان استناد بیشتر به مقالات است، امید است با افزوده‌شدن هرچه بیشتر نشریات، گام‌های بعدی در دستیابی به دیگر پایگاه‌های معتبر بین‌المللی همچون Scopus نیز به‌زودی محقق شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی نمایه شدن نشریه دانش های بومی ایران معاونت پژوهشی مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه