تجمع دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی در حمایت از مجاهدت سربازان سپاه اسلام در پاسخ به رژیم صهیونیستی برگزار می‌شود

۲۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۲۲:۰۶ کد : ۲۵۰۹۴ خبر روز
دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی در حمایت از رشادت سربازان سپاه اسلام در پاسخ قاطع به رژیم کودک‌کش صهیونیستی تجمع می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی، تجمع دانشگاهیان دانشگاه علامه‌طباطبائی در حمایت از رشادت سربازان سپاه اسلام در پاسخ قاطع به حمله رژیم کودک‌کش صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، برگزار می‌شود.
این تجمع، فردا دوشنبه، 27 فروردین ماه 1403، پس از اقامه نماز ظهر و عصر در جوار مقبره مطهر شهدا در پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌طباطبائی در حمایت از حملات گسترده موشکی و پهپادی ایران به رژیم صهیونیستی با عنوان «وعده صادق» برگزار می‌شود.
از همه استادان، دانشجویان و کارکنان متدین و انقلابی دانشگاه علامه‌طباطبائی دعوت می‌شود با حضور یکپارچه در این تجمع بزرگ، حمایت همه جانبه خود از سربازان غیور اسلام را اعلام کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی وعده صادق تجمع تجمع حمایتی