دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می کند: دومین کنفرانس ملی "کتابخانه دیجیتالی: مالکیت فکری"

۰۴ بهمن ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۵۰۶ خبر روز آموزش و پژوهش
گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران، دومین کنفرانس ملی کتابخانه‌های دیجیتالی را با محوریت «مالکیت فکری» در تاریخ چهارم اسفندماه سال جاری برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کنفرانس با هدف بررسی چالش‌ها و مسائل موجود در دسترس‌پذیری منابع اطلاعاتی در کتابخانه‌های دیجیتالی و ارتقاء جایگاه حق مؤلف در کشور و حمایت از مالکیت فکری و فرهنگ‌سازی در استفاده از آن برگزار خواهد شد. برگزاری میزگردهای تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و نمایشگاه تخصصی از جمله برنامه های جنبی این کنفرانس خواهد بود.

لازم به ‌ذکر است مهلت نام‌نویسی در این کنفرانس تا 30 بهمن‌ماه سال جاری است. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت کنفرانس به آدرس incdl.atu.ac.ir مراجعه نمایید.