ششمین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد

۲۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۷:۲۷ کد : ۲۵۰۴۶ خبر روز
ششمین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی از سوی روابط عمومی این دانشگاه منتشر شد.
ششمین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد

به گزارش روابط عمومی، ششمین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی، به منظور انعکاس خبرهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و برگزاری برنامه‌ها و همایش‌های اسفند ماه 1402، از سوی روابط عمومی دانشگاه در 62 صفحه منتشر شد.
در شماره ششم این خبرنامه، خبرهایی از برگزاری نشست خبری اصحاب رسانه با رئیس دانشگاه، نشست‌های انتخاباتی، حضور پرشور مردم در محل اخذ رای دانشگاه، پذیرش دانشجویان دکتری عراقی، برپایی نمایشگاه سبک زندگی، امضای تفاهم‌نامه‌ها، دیدار رئیس دانشگاه با رئیس سازمان برنامه و بودجه، مسابقات ورزشی، مسابقات شبیه‌سازی، همایش بین‌المللی زبان‌شناسی، افتتاح نمازخانه خوابگاه سلامت، آیین روز درختکاری، تقدیر از جانبازان، کاروان راهیان نور، جشن ازدواج دانشجویی، معرفی کتاب و ... برای اطلاع علاقه‌مندان آمده است.
خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی با هدف انتشار خبرهای حوزه‌های مختلف دانشگاه، به صورت ماهنامه منتشر می‌شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی خبرنامه خبرنامه اسفند ماه روابط عمومی